Mer pack/disclaimer

Jag har efter lite luskande upptäckt att en blogg som har sina sympatier hos Sverigedemokraterna har både citerat och länkat till mig, samt citerat en av kommentarerna i förra inlägget. Dessvärre så har jag inte fått någon trackback så jag kan inte visa vilken utan att länka och det vill jag helst bespara er. Särskilt som det i bloggen nämns att ”vi som tycker så här” måste länka till varandra för att komma högre på diverse listor och synas under diverse artiklar.

Om någon nu skulle tro något annat så har jag alltså inget till övers för pack av något slag. Detta gäller alltså även Sverigedemokrater. Om ni är nyfikna och luskar lite bland länkarna i tidigare inlägg så hittar ni den nog.

Man kan säga att jag för första gången har varit med om att bli citerad i sammanhang jag inte alls vill förknippas med.

Jag vet att man skulle kunna göra det enkelt för sig och påstå att det är invandrarna som är problemet, men är det inte i så fall väldigt märkligt att det finns så många som inte alls beter sig så här?

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *