Höjdpunkter

Eftersom jag inte orkar skriva en krönika över året som ingen orkar läsa så kan jag ju peka ut ett par guldkorn. Inte nödvändigtvis bra såna, men underhållande som slog mig alldeles nyss.

Pål Hollender hade en dålig dag och lät det gå ut över mig. Inte helt ovanligt att folk gör det, men lite orättvist tycker jag nog att det var. Särskilt som när han hade lugnat ner sig bad om ursäkt hos Josh. (de andra kommentarerna i det inlägget kastar er rätt in i en annan röra) Jag tror dock att jag och Pål inte har någon fnurra på tråden i nuläget.

Ett par månader tidigare, i februari fick jag mitt allra första troll, Elvira. Det visade sig att när kavalleriet ramlade in och drog på stora lampan så försvann hon i ett askmoln. Jag är ju lite känslig och ömhudad när det gäller folk ibland, så det kändes tryggt med lite understöd så där i början. Som en inskolning i att hantera troll ungefär.

Nu hoppar jag lite igen, för killen som pep i Aftonbladet om att han var sportmissbrukare och inte var nöjd med svts sportreklam hälsade på. Han visade prov på lite självdistans och humor istället för att skälla på mig som i alla fall enligt mitt tycke ändå gick ganska hårt åt honom. Det är lite tråkigt att han inte kom tillbaka och förklarade hur det låg till.

Det som gjorde susen för min besöksstatistik var inlägget om kvinnan som skrev till toktanten i Svd och inte var nöjd med att hennes karl inte gav henne pengar. Hade jag vetat att det är sånt och bajs som renderar besökare så hade jag naturligtvis analyserat henne tidigare. Eller inte, eftersom jag tröttnade ganska fort på henne, dock inte på mina nya besökare.

Annars har jag skrivit en del om sånt här (som inte är upprörande tydligen) och att folk bränner pengar. Vore det inte smart om folk brände pengar på äldreomsorgen så kanske man slapp läsa om liggsår, mat som inte smakar något och folk som ligger i sitt eget bajs?

Har jag missat något?

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Höjdpunkter

 1. nef skriver:

  Det finns vanligtigtvis (enligt mig) fyra orsaker till att man inte får kommentarer på ett inlägg:
  1. Ingen läste inlägget och därmed så finns det ingen som kan kommentera det.
  2. Det lästes men de som läste fattade inte ett dugg.
  3. Det lästes och förstods och budskapet gick fram och ändrade läsrarens inställning och därmed så hade läsaren inget att säga.
  4. De som läste fattade precis vad du ville ha sagt och höll med fullkomligt och fann det därmed idiotiskt att ”ryggdunka” – du borde veta att de håller med dig.

  För att hålla skrivångan uppe så föredrar jag att tolka det mesta som punkt nr. 4. Även om min egen ånga bara pyser till då och då.

  Gott slut till dig och ”joshen” – nu ska jag, doktorn och vår kodapa hugga in på middagen innan vi går ut och kollar på bydgdens fyrverkerier.

  Gott slut kära Drottning. *poff* 😀

 2. Drottningen skriver:

  jag vill gärna tro på fyran, men jag vill gärna höra hur fantastiskt klok jag är också. Jag är nämligen ingen tankeläsare 😉 (tvåan kunde också vara ett alternativ, jag har inte helt lätt att göra mig förstådd alla gånger)

  Gott nytt år!

 3. Miss Decadent skriver:

  Pål Hollender historien har jag totalt missat. Har suttit och läst lite nu, men det var så låååånga kommentarer så jag orkade inte ta mig igenom allt. 😉 Jag hoppas att du, katterna och J haft en angenäm nyårsafton och att hjorten smakade bra. Gott nytt år!

 4. Drottningen skriver:

  Miss D: Orkade inte? Tsss… (du menade säkert hos Josh, där hade det spårat ur ja). Nyår var till belåtenhet ja.

 5. Miss Decadent skriver:

  Ja, jag är lat.
  Hm. Så kanske det var. Allt blev så rörigt ett tag så jag hade nog ingen stor koll på vart jag läste vad. Sånt som händer 🙂

 6. mymlan skriver:

  Det där är ett vanligt fenomen ju. Skriver man om riktiga viktiga saker säger ingen nåt.

  Trist att det är så.

  Annars tror jag på nef’s lista. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *