Oooops

Jag har visst lovat bort mig själv som barnflicka och trots att jag idag bara haft introduktion så att säga så var jag tvungen att tjyvsova en timme på eftermiddagen. Det är nog på sin plats att nämna att jag sov till efter 12 till att börja med, men det berodde ju på att jag inte kunde sova igår.

Imorgon är jag själv med Arga barnet från 7 på morgonen. Det ser ganska brutalt ut när man ser det i text. Om jag inte återkommer så är det för att Arga barnet har tagit kål på mig. Han har redan försökt att sticka ut ögonen på mig och kväva mig med knytnävarna. Jag har å min sida hånat honom och kallat honom gris, så det kanske är rätt åt mig.

Edit: Bästa sättet att locka till sig Arga barnet är att ställa ner laptopen på golvet, då skiner han som en sol och kommer kravlande direkt. Sen gäller det att fälla locket i rätt ögonblick förstås.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Oooops

 1. M skriver:

  Hahaha..
  Jag är inte ett dugg orolig.. snarare nojig över att vara utan honom i ca 1½ dygn..

 2. Katarina skriver:

  Han som är så söt 🙂

 3. Joshua_Tree skriver:

  ”Sen gäller det att fälla locket i rätt ögonblick förstås.” …sådär lagom så att den slår igen som en rävsax över fingrarna? ];)

 4. Drottningen skriver:

  Malin: Se det som semester 😉

  Katarina: Söt? Jaja, men mig lurar han inte!

  Josh: Ska jag _inte_ fälla locket menar du? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *