Barnvakt etapp 2

Jag har tydligen förträngt vissa saker.

Barn är jävligt grisiga. Efter att vi inte samarbetat med att få på Arga barnet kläder så tog det ungefär 2 minuter innan både byxor och tröja var smutsiga.

Barn äter typ hela tiden. Själv hinner jag knappt tugga ur mun känns det som innan det är dags för mellanmål, lunch eller vad det nu må vara.

Barn sover en hel del också, men inte så länge åt gången. Jamen vaffan, låt bli att vakna halv 7 så kanske du inte kroknar så snabbt!

För övrigt har jag kört en annan taktik idag. Pyjamas fram till mellanmålet (nåja, strax innan eftersom han började osa för andra gången), sen klädpåtagning och först strax innan lunch var vi ute en snabbis.

Arg var han förstås av att få på sig alla koftor och jackor, men stum av förvåning när vi kom ut. Jag gjorde nämligen någonting ingen annan har hunnit göra, på med nya skorna och ut på gården, utan vagn. Arga barnet blev knäpptyst redan när jag slängde upp honom på höften lite sådär coolt, men när jag sen ställde honom på marken så blev ögonen stora som tefat. Sen tittade han på mig, ner på sina skor, ut över omgivningarna, på mig, på skorna osv innan han kom på att han faktiskt kunde röra på fötterna också. Det gick lite sådär eftersom han tappade en sko efter bara ett par minuter, men det var nog tillräckligt spännande för en dag.

Jag har också hunnit plocka Arga barnet på kattmat. Mumsmums. Katterna verkar inte hejdlöst förtjusta, men människopojken blev rasande när han inte fick fortsätta knapra. Vad är grejen med det då?

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Barnvakt etapp 2

 1. Lotta skriver:

  Godegud måtte det dröja tills jag blir farmor!

 2. Drottningen skriver:

  Jag tror inte att man måste passa dem faktiskt.

 3. Lotta skriver:

  Ha! Så klart att man måste! De bara kommer där men den under armen och så är den så söt att man inte kan släppa taget och då sitter man plötsligt där och erbjuder sig att passa den i veckor! Och kan antagligen inte sluta pussa på den heller och blir en sådan där pinsam farmor som man lovade att aldrig bli…

 4. Drottningen skriver:

  och sen börjar den lukta illa och lta minst lika illa. Hur lättlurad är du egentligen? Du som har egna borde dessutom verkligen veta bättre. Pussa på någon som dreglar? Så… äckligt =P

 5. Pingback: pi - den rebelliske lille pixeln - äntligen här « the real mymlan

 6. Martin skriver:

  Den första delen av det här inlägget kändes som ett eko av Magnus & Brasses gamla klassiker ”Varning för barn”…

  ”Har du tänkt på dem här armarna de har förresten…Det är inga armar förresten…Det är tentakler, som de kör ner i käket och suger upp näringen med!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *