Sju sanningar

Peppe har utmanat mig att skriva sju sanningar om mig själv och reglerna är följande:

Länka till den som utmanat dig

Berätta sju sanningar om dig själv

Utmana sju personer

Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

Nåja, det återstår att se vad jag får ihop.

Sju sanningar om mig:

1. Jag måste ha något att läsa hela tiden. Inte så att jag läser jämt, men jag måste ha en bok på gång precis jämt.

2. Jag är en språkfascist. Otaliga är de bindestreck och pilar jag ritat på diverse lappar jag snubblat över. Jag mår fysiskt dåligt av att se alla förbannade särskrivningar och begriper inte hur stavning har blivit så godtycklig.

3. Jag är övertygad om att folk kommer att upptäcka vilken bluff jag egentligen är. Än så länge har jag inte riktigt kommit på vad bluffen exakt innebär, möjligen för att jag är lyckligt ovetande om vad folk tror om mig, men att jag är en bluff hur som helst står fullkomligt klart.

4. Katastoftänk är mitt mellannamn. Jag har dock blivit lite bättre på att hantera det för varje år, men det händer att jag ligger sömnlös över saker som inte har hänt, inte kommer att hända ens de närmaste åren, men som jag är övertygad om kommer att gå fel om det händer. Och då kan det fortfarande röra sig om saker jag faktiskt vill ska hända.

5. Tillit. Det är svårt.

6. Om jag verkar lite bitter så beror det faktiskt på att jag har skäl till det. Inte så att jag påstår att andra inte skulle ha värre bagage än jag, men jag påstår att mitt inte är så jävla roligt och att det finns orsaker till att jag är som jag är och att jag kanske framstår som knepig och vrång. Kom inte dragandes med positivt tänkande och ”det blir vad man gör det till”. Får man skit så blir det skit.

7. Jag gillar verkligen inte folk som envisas med att peta på andra hela tiden. Du vet, såna där som kramar precis alla bara de vet namnet. Man tafsar inte på främlingar!

Så ska jag utmana sju personer då:

Mymlan

Teflonminne

Ironical clan (som verkar ha somnat. Hallå?? Vakna!)

West (som behöver lite hjälp med en tappad sug?)

Annazara

Cilanpilan

Essa

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

23 svar på Sju sanningar

 1. mymlan skriver:

  Uppfattat… fan vad svårt…

 2. Drottningen skriver:

  ja, den och Pi på det orsakade bloggtorka här.

 3. Pingback: sanningen om mymlan « the real mymlan

 4. mymlan skriver:

  Annars kan ju en utmaning vara ett sätt att komma igång om man HAr bloggtorka…

  Det där med att man fan inte tafsar på främlingar håller jag med om. Och så det där med att man ska avslöjas som den bluff man är. Tror inte all det?

  Vad gäller bitterhet så kunde jag varit det, men jag har fan bestämt mig för att inte aldrig whatsoever bli bitter, för det drabbar bara en själv…

 5. mymlan skriver:

  Förresten, den här språkfascismen, var det något ni odlade på QS? 🙂

 6. Drottningen skriver:

  aja.. bitter och bitter.. det kan ju handla om att gilla läget också. Allt kan man inte förändra.

  Ang språkfascismen så tror jag helt enkelt att vi samlades på qs och frodades så att säga 😉

 7. mymlan skriver:

  Jag tycker mig se en tendens hos er som håll till där. Visste du att jag hade en användare där som jag av någon anledning aldrig använde…?

 8. Drottningen skriver:

  nej, det hade jag ingen aning om. det var många som hade det iofs, hur man nu kunde låta bli. Jag saknar det fortfarande, jisses vilka bataljer =)

  (på tal om bitterhet där.. man kan ju vara bitter över vissa saker utan att gräva ner sig. Jag hakar upp mig på det där av någon anledning och så är jag för trött för att förklara på ett vettigt sätt)

 9. mymlan skriver:

  Jag lyckades aldrig sätta mig in i hur det funkade… 🙁

  Och du behöver inte förklara ett dugg.

 10. MsGarbo skriver:

  Utmanad, fan.
  Fast det är rätt enkelt – jag kan helt enkelt kopiera ditt inlägg 😀

  (Ja, Mymlan. Språkfascister är rätt många av oss..!)

  Däremot vete sjutton hur jag ska få ihop sju att länka till, när alla redan gjort det här?

 11. Pingback: Teflonminne » Sju rispor i teflonpannan

 12. Lotta skriver:

  Jag gillar din ”bitskhet” och tycker du är hur ball som helst. 😀 Och det där med att bli påkommen…jag väntar på just det hela tiden…

 13. Drottningen skriver:

  Lotta: men det är en del av bluffen, jag är ju en tönt

 14. vajlan skriver:

  Har QS totaldött? Jag slutade försöka förstå den senaste formen jag såg, men jag saknar den tidigare formen fortfarande. Eller inte formen utan QS så klart.

 15. vajlan skriver:

  vad glad jag blev nu, det GICK ju att adda dig till google-readern! jag är dålig på att gå in på enskilda bloggar sen jag skaffade readern o har missat dig flera gånger… nu är det ordnat!

 16. Drottningen skriver:

  vajlan: Jag visste att man kunde det 😉 Den tidigare formen av qs kan vi nog se oss om i månen efter skulle jag tro, och den senaste… är inte samma. Inte svårare, men det händer inte så mycket.

 17. vajlan skriver:

  det var när det slutade hända nåt, jag inte förstod hur man läste o inte iddes lära mig heller o alla började med enskilda bloggar som jag tappade bort det. plus alla nya som jag inte hade koll på.

 18. vajlan skriver:

  Att du inte gått in på ORDning då, där gottar vi oss! Eller, det kanske du är redan, fast jag inte vet vilket nick du har?

 19. Drottningen skriver:

  nej, jag finns inte på ORDning, jag var ju där och tjyvläste, men jag fastnade helt enkelt inte. (funkar inte ORDning lika som nya qs eller minns jag fel nu?)

 20. vajlan skriver:

  fast där kan man stå ut med att det är ett forum, det är ju inget ställe där man vill ha koll på en särskild person eller en persons db, det är ju trådar o ämnen liksom. det är hyfsat dött nu, men vi skrev på en tråd med fulsvenska- med särskrivningar o felstavningar o syftningsfel osv med flit- som var hysteriskt rolig. har du tråkigt en dag kan du ju kika på den om inte annat.

 21. Redmosquito skriver:

  Jag tycker nog att du stavat ”katastroftänk” lite väl godtyckligt. ;p

 22. Drottningen skriver:

  redmoquito: äh, det är ju bara en bokstav jag har tappat. dina elever kommer alldeles säkert undan med fler bokstävers bortfall än det där =P

 23. Pingback: Sju sanningar « Ironical Clan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *