Den rebelliska pixeln

Det tog ett tag innan jag förstod att det var allas vår pixel som kommit tillbaka. Varenda gång som jag slog på datorn så hördes bara snyftningar blandade med förlåååååt och jag trodde på fullaste allvar att jag höll på att bli galen.

Efter något dygn kände jag igen den lille pricken, till utseendet vill säga, personligheten var helt förändrad, så uppenbarligen har den lille gynnaren varit med om något minst sagt omvälvande hos Dess.

Jag har verkligen försökt att hjälpa honom, men det verkar inte bättre än att han gått in i en psykos eller något sånt, för han verkar inte ens medveten om att jag pratar med honom. Därför ser jag ingen annan utväg än att skicka honom till Andra sidan. Antingen så följer han ljuset och kommer ut som någon annan, eller så kammar han till sig längs vägen och fortsätter sin resa.

Det var inte riktigt så här jag hade tänkt att återse honom.

[Regler från Teflonminne som är ursprunget till denna spännande resa som vår lille pixel gör nu…]Vad jag vill, är att i det här fallet /Sugbloggen Nini Danny Stinnitus Danny Mymlan Josh Kristina af Knusselbo/ Drottningen/Danni Dess Danni Drottningen West ska haka fast där PIs resa hos mig tar slut, när han blir oväntat teleporterad bort till fjärran marker, vad som sker sedan är helt upp till dig. Man får brodera ut hur mycket man vill men man får även vara kortfattad, men om man känner att man inte har lust alls att utveckla PIs öde ser jag helst att man skickar tillbaka PI till där han kom ifrån och han därifrån får fortsätta sin resa någon annanstans, så länge man ser till att PIs resa fortsätter och han slipper återgå till att bli en ensam stationär pixel utan framtid.Låt fantasin flöda, man kan göra mycket med en pixel, om du inte gör det för din skull, gör det för PIs!

Så: 1. Låt PIs besök hos dig ta vid där besöket hos den förra tog slut, försök knyta an historien så att man kan läsa den steg för steg utan att känna sig allt för borttappad.
2. Se till att veta vad PI gjort förut! Läs dig bakåt så att du ser vad som hänt tidigare.
3. Länka alltid till den som PI kom ifrån, och den som PI ska resa till, länka även tillbaka till den här posten så att jag kan fylla på PIs äventyr efterhand för de som vill läsa från början.
4. That’s it! Låt PI utvecklas, han är inte bunden att finnas i den extrema pixelform han finns i idag här på min blogg, anledningen till att hans perspektiv är begränsat till pixelnivå här är att han just nu börjat upptäcka världen runtomkring, man behöver inte hålla på och finlira så mycket med honom, men han får inte tappa sin identitet!
5. Ta väl hand om honom!

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Den rebelliska pixeln

  1. Pingback: Teflonminne | Vad hände med PI?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *