Och nu blir det reklam

Jag hade inte tänkt nämna det ens, dels för att jag naturligvis är partisk, men också för att de flesta som läser mig också läser Enligt min humla. Har jag fått för mig alltså. Dessutom, och det ska erkännas, så tyckte jag inte att inlägget var så fantastiskt till att börja med, men då är vi där igen, jag är ju partisk och lyssnar på det hela varenda dag, så jag kan rentav vara lite bortskämd.

Hur som helst så måste ni verkligen läsa det här. Och sen måste ni läsa kommentarerna. Folk är verkligen inte kloka och dansbandsmaffian verkar vara något alldeles för sig självt vad gäller den biten. Det kan vara så att någon måste skriva ett manifest mot dansband på riktigt.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Och nu blir det reklam

 1. MsGarbo skriver:

  Jo, jag läste, både inlägget i sig, och kommentarerna det genererade.
  Jag fick mig ett gott skratt 🙂

  Vi lever i en fantastisk värld!

 2. Drottningen skriver:

  och det slutar ju inte heller =)

 3. enkla z skriver:

  jag tror att Josh drog parallellen sexköp-dansband, för att förklara att man inte kan förbjuda allt som man inte tycker om. (Gissar att han inte gillar att lyssna till dansbandsmusik, men inte kan förbjuda det, precis som Sverige inte borde förbjuda sexköp, enligt Josh)

 4. Pingback: Mycket bloggaktuella bloggar denna veckan: Enligt min Humla, Signerat Kjellberg och Ali Esbati | Bloggtidningen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *