Mer konstigt

Eftersom vi båda två jobbade inatt har vi tillbringat dagen i sovande tillstånd. Någon gång under dagen vaknade jag till av att det ringde på dörren och en stund senare öppnades brevlådan och ett par ”hallå” hördes. Jag vaknade dock inte till tillräckligt för att gå upp och öppna och när jag väl vaknade och kollade om jag hade något missat telefonsamtal (det hade jag inte) så tänkte jag att jag hade drömt alltihop.

Senare påtalade dock mannen att det var på riktigt eftersom han undrade vem det kunde vara. Ingen av oss hade några idéer och släppte det helt enkelt.

Nu när han skulle gå till jobbet och öppnade ytterdörren så ligger där en kasse från Willys med ett mjukt inslaget paket i, adresserat till mitt nätalias (inte Drottningen alltså, utan det gamla, utrikiska) i form av urklippta tidningsbokstäver. Ingen avsändare.

Mystiskt va?

När jag öppnade paketet hittade jag den här.

Och konstigare ändå blir det när man lägger till att vi sen en månad tillbaka har portkod och den enda som fått koden hittills är min pappa, och det var inte pappa som ringde på dörren.

Jag har dock en liten misstanke.

Edit: jodå. Så var det. Frågor som hur och varför lär vi däremot aldrig få svar på.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mer konstigt

 1. MsGarbo skriver:

  Vad kom ni fram till??

 2. Drottningen skriver:

  nej, vi gjorde ju inte det. märkligt är det sannerligen. tycker jag alltså.

 3. MsGarbo skriver:

  Men misstanken då?

 4. Drottningen skriver:

  jaja, misstanken kvarstår. dessvärre gäller det en person som gladeligen skulle ljuga hejdlöst bara för att jag ska klura i all evighet.  Det skulle ju kunna vara så att h*n inte luras den här gången, så man vet inte. Nyfiken är jag iaf, jag förstår själva prylen, men färgen?? Jag vill gärna veta tanken bakom rosa 😉

 5. M skriver:

  portkod, det kommer jag aldrig komma ihåg.. funkar nykeln istället?

 6. Drottningen skriver:

  M. Ja, nyckeln funkar =)

 7. gigjoe skriver:

  Spännande. 🙂

 8. Drottningen skriver:

  joey: ptja, så har jag det =) (skulle jag vara aningens mer paranoid så skulle jag kräva att de bytte portkod. En kudde nu..vad kommer sen? En pyjamas? hmmm;)

  Jag vill veta vem som lämnade paketet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *