Vem har snott 24 februari?

Anledningen till att jag frågar är att jag igår konstaterade att herrn i huset får lön på tisdag och att det då är en bra dag att införskaffa byrån jag ska ställa min lilla tv på. Den jag fick av jobbarkompisen för att slippa titta på sport mest jämt, om du minns.

Idag sken solen och jag hade 700 kronor som brände i plånboken så jag övertalade herrn om att vi verkligen borde åka till Farsta centrum. Vi försökte först promenera i omgivningarna, men jag fick lite hjälp av vinden där.

När vi så kliver ur bilen i Farsta så kläcker herrn ur sig att jag bara vill handla upp hans pengar. Men vaddå? Du får ju lön imorgon? Icke! Det är 25 februari idag!

Föga förvånande så hittade jag ingenting att handla och Farsta centrum har börjat låta lika illa som de flesta andra gallerior. Är det bara vi som tappar köplusten av musikskrän? Det spelar liksom ingen roll om det är bra eller dålig musik, för det är så högt så att allt låter bara illa.

Sen dess har jag gått runt och inte vetat riktigt hur det hela har gått till. Min kropp vet ju att det idag är måndagen 24 februari, och om det inte är det utan en dag senare så måste någon ha stulit den. Och då är frågan om det inte egentligen är tisdag? Om det är så, så ska ju jag jobba imorgon!

Jag avskyr när jag blir bestulen sådär.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *