Varför bloggandet har gått på halvfart ett tag

Här har ni förklaringen. Själv använder jag mig i princip bara av termer som ”funkar” eller ”funkar inte”. Ni med större intresse än så kanske tycker att de här trådarna från ett forum är roliga/intressanta. Jag läste dem och begrep inte mycket mer än att Proinet vare sig verkar ha koll på webhotellande, kundvård eller företagande.

Det är klart att man inte har lust att ens fundera på att skriva om man inte vet om man kan posta det. Visserligen så kan man skriva i ett ordbehandlingsprogram och lägga upp det sen, men jag tycker inte om att samla på halvfärdiga projekt. Antingen gör jag klart det direkt eller inte alls.

Jag misstänker att Proinet kommer att upptäcka att utan sina kunder som de inte har något intresse av att hålla informerade eller ens av att tillhandahålla sin utlovade tjänst till så finns inget Proinet heller. Det blir nog bra för dem, så slipper de bli störda av folk som gnäller och kan ägna sig åt vad de nu vill göra egentligen.

Om de hade gått ut från början och sagt att nu är det så här, vi är hemskt ledsna och ska göra vad vi kan och håller er informerade så hade jag tyckt synd om dem. I nuläget gör jag inte det.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Varför bloggandet har gått på halvfart ett tag

  1. Pingback: Thomas Tvivlaren - Med tvivlet som insats

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *