Torka

Jag har fortfarande inte fått ordning på vare sig dygn eller sömn och till råga på allt har jag drabbats av torka. Torka på i princip alla plan. För någon timme sen plockade jag fram papper (den här gången tänkte jag till och med) och foto, tände lampor och… ingenting. Papprena och fotot ligger i en hög på skrivbordet och förmodligen så kommer åtminstone fotot vara fullt av tassavtryck när jag vaknar.

Jag har läst artiklar om och om igen och tyckt saker, till och med börjat att skriva och sen.. ingenting.

Torka som sagt. Jag har inte ens riktigt lust att läsa, men det gör jag ändå när jag kryper ner i sängen och inväntar John Blund. Som brukar dyka upp framåt morgonkvisten, när morgontidningen har skramlat ner i brevlådan.

Till råga på allt så har diskmaskinen gett upp, bilen är trasig och en räkning från helvetet ramlade ner på dörrmattan med en duns. Det får köptarmen att krympa ihop kan jag säga.

Det är bara att konstatera att det är en jävla vecka helt enkelt. Nu igen.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 svar på Torka

 1. Carina skriver:

  Ah, du har åkt på din första scrapblock. Det suger.

 2. Mia* skriver:

  Du tror inte att de senare nämnda sakerna kan vara anledning till de tidigare? Jag menar att man lätt tappar drivkraften när saker går sönder och så där. I vilket fall som helst förstår jag att det suger, men ta det lugnt – det går över.

  Behöver du liva upp eller trötta ut dig med att packa flyttkartonger och pirra över dem till nästa trappuppgång, kanske? I så fall är du varmt välkommen! 🙂 Det kan förekomma böcker som söker nytt hem också, förresten.

 3. Pia skriver:

  Usch vad trist det är med såna där perioder. 🙁 Hoppas det vänder. Snart.

 4. Drottningen skriver:

  Carina: men måste det generera total torka då? det skulle ju inte göra något om jag kunde skriva liksom..

  Mia*: Kanske det, men jag gillar det ändå inte. Vad ska mina fans göra när jag inte skriver? 😉 Hade du inte flyttgubbar som skulle göra det där åt dig? Jag ska ju börja jobba snart igen och jag vet ärligt talat in om det finns plats med fler böcker. Jag har tränat på att rensa ut så de norröver har fått ärva min gamla böcker.

  Pia: Ptja.. en miljonvinst och lite solsken kan nog råda bot på det mesta =)

 5. Danni. skriver:

  Ouff, varför går allt som är dyrt att laga alltid sönder i samband med att man får en dyr räkning? Låter jobbigt, hoppas det ordnar sig.

 6. Drottningen skriver:

  Danni: Jodå, numera har vi sparkonton som kan länsas. Trist bara att man aldrig kan använda sparpengarna till sånt som det var tänkt. Hellre bil och helvetesräkning än sjuk katt.

 7. drf skriver:

  Bleh vad drygt, det är ju klassiskt att alla saker går sönder samtidigt också, jämt.

 8. Peterlina skriver:

  Scrapbooking mm är din. Jag dumpar den hos Carina nån dag. 🙂

 9. Drottningen skriver:

  haha.. du är snabb du. Jag ska kolla om jag har kvar ditt kontonummer, annars återkommer jag

 10. Vilje skriver:

  Kan det måhända vara så att jag skymtade dig o man i Täby centrum häromdagen? Isåfall: hej på er! Lite sent sådär.. men ändå. 🙂

 11. Drottningen skriver:

  Det kan mycket väl vara så ja. Och vi såg som vanligt ingenting! Typiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.