Homovalet

Jag har funderat på mymlans utmaning ett tag nu och trodde faktiskt inte att jag skulle fixa den. Dels för att mitt homosexuella jag inte bara stannat i garderoben, utan för att hon dessutom krupit ner underst bland alla grejer man har i garderoben och hur jag än har lockat och hotat så vägrar hon att komma fram.

Om man dessutom lägger till att jag är sådär äckligt konservativ och inte har sex med folk jag inte är kär i (jo, jag har faktiskt provat det. Det var inte värt besväret) så blir det ännu mer besvärligt. Inte nog med att jag måste komma på en donna som är tillräckligt tilltalande för att dra över, det måste dessutom bli någon jag åtminstone i teorin kan bli kär i.

Josh föreslog Halle Berry för då kunde ju jag berätta för honom hur det var, men dels är ju kvinnan nyförlöst och vill antagligen inte knulla just nu och rent krasst så går jag inte igång på henne. Mycket gör jag för hans skull, men inte just saker som har med sex att göra.

Nu har jag kommit på det i alla fall. Det står ingenstans vad jag kan se att homovalet måste vara någon som lever eller ens finns på riktigt, och då kan jag ju ta en fiktiv karaktär. Jag var inne på Lara Craft ett tag, hon är ju lite söt med sin fläta och sina shorts, men lite väl äventyrlig för mig och dessutom går hon säkert på gym när ingen ser och skulle skälla på mig för mina mat/sömnvanor. Inte så bra alltså.

Det känns så självklart nu när jag har kommit på det måste jag säga och jag tror nästan att jag skulle kunna tänka mig att gifta mig med henne, risken finns att hon skulle måla lägenheten helt svart och lyssna på skitdålig musik, men det skulle nog ordna sig ändå.

Mitt homoval blir Nemi. Enklare blir det inte och som par skulle vi bli fullkomligt vedervärdiga för vår omgivning.

Eftersom Josh surar över att han inte fått utmaningen av någon så ger jag den till honom. Det ska bli kul att se vem han vill penetreras av. Om det är någon annan som vill bli utmanad av mig så kan vi låtsas att jag gjorde det så kan ni svara på den.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

12 svar på Homovalet

 1. Mickey J Barczyk skriver:

  Josh har och använder lila strumpor. Jag vill påminna alla det innan vi läser hans homoval 🙂

 2. Drottningen skriver:

  han både borstar håret oftare och är mer fåfäng än jag också. Om vi nu ska vara såna 😉

 3. Joshua_Tree skriver:

  Hmm, undrar om inte Mickey kommer att bli mitt homoval nu. Som straff. Hårt. ];)

 4. SqZ skriver:

  Just snyggt att sno den brud jag tänkt att ha en affär med 😛

 5. Drottningen skriver:

  Sqz: ja, du vet.. i krig och kärlek är allt tillåtet 😉

 6. Jenny skriver:

  Haha, jag hade nog också valt Nemi. Skön typ. 😉

 7. drf skriver:

  Bah! Du hann utmana honom flera timmar innan jag gjorde det ju! Jag hade inte läst här innan jag skrev min. 😛

  Måste ge dig creds för ett riktigt bra homoval, hade jag varit kvinna hade jag säkert varit avundsjuk att jag inte kom på det själv.

 8. Drottningen skriver:

  sqz/Jenny/drf: Det jag tycker är lite fascinerande i sammanhanget är att jag har har hört ett flertal gånger att jag är lik Nemi personlighetsmässigt, ändå är det inte direkt så att folk stått i kö genom åren för att få omkull mig eller ens umgås med mig, men henne vill man minsann ha omkull? Det är nåt lurt som maskar i vassen…

 9. Stefan skriver:

  jag skulle valt Modesty eller Storm anyday om jag hade varit kvinna…vänta vafan är det jag säger? Jag skulle välja dem nu oxå trots att jag…trots?..vadå trots?… jag menar ju för att jag är en man…

  jösses vad svårt och märkligt det här blev. tur att jag inte fått utmaningen efter mig

  *går och gömmer mig i en okänd liten blogg någonstans*

 10. mymlan skriver:

  Men nä. Nemi var ju ungefär lika fegt som Johnnys val av Perelli eller Mickeys Skugge….

 11. Drottningen skriver:

  mymlan: jag veeeet… men jag kunde verkligen inte komma på någon. jag är så jävla kass ibland

 12. Pingback: Den inre resan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.