Påsken är tidig i år

Jag antar att det är därför grannarna en trappa upp har frångått sin vana att börja poppa för hela kvarteret klockan 20.00 på fredagar. Förra fredagen var volymen sådan att jag på fullaste allvar trodde att vi hade börjat använda msn eftersom jag hörde msnsignalen varannan minut. Ja, de poppar genom datorn alltså. Schyssta högtalare måste de har.

Idag har de börjat poppa fyra timmar för tidigt, men det är ju ändå skärtorsdag. Det är inte utan att jag hoppas på att bli gravid typ igår och sen få ett kolikbarn. Ja, jag tar det om det betyder att grannarna inte får sova på ett år. Lätt!

Och nej, de stör mig egentligen inte. Fortfarande. Jag tycker bara att de verkar helt pantade och pantade människor har jag inget vidare tålamod med.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 svar på Påsken är tidig i år

 1. Danni. skriver:

  Vi har en som poppar måndag natt med start midnatt fram till kl 03.00 om man inte går dit och skriker…

 2. Drottningen skriver:

  jamen ni bor ju inte i det fiiina området. ni bor ju i…i… en såndär hyyyresrätt =P

 3. Danni. skriver:

  Jaja jag kan inte rå för att jag bor i ghettot jag är ju halvinvandrare och låginkomsttagare, lite white trash haha.

 4. SurMange skriver:

  Gräset är alltid grönare. I pensionärsghettot där jag bor känns varje dag som dagen efter neutronbomben….

 5. Drottningen skriver:

  Danni: Men.. det är ju jag också!

 6. Danni. skriver:

  SurMange: VI kan byta 🙂

  Ers kungliga höghet Drottningen: Äh, du har ju såklart rånat en bank, din ganster! 😀

 7. Drottningen skriver:

  Surmange: Ja, så var det tidigare här också, men det har blivit ett generationsskifte kan man säga. Nu väntar vi bara på en babyboom också så att man kan vara alldeles säker på att det aldrig någonsin är tyst =P

  Danni: Ja, precis så är det. 😉

 8. dinokat skriver:

  Mina grannar poppar inte. Men frun i hushållet ovanför mitt har rejäla stämband och kan hålla monolog i en halvtimme (mellan 5.30 och 6.00 en gång, därför vet jag), vilket för mig känns som en superhjälteförmåga i sig.
  Det märkte jag redan ett halvår sedan när jag flyttade in, och jag blir fortfarande ständigt påmind. Jag har inte brytt mig om att gå och säga till att jag mer eller mindre hör allt hon säger eftersom det många gånger låter som ett gräl som fötts ur stress. Min inblandning i det hela skulle hjälpa föga, tänker jag.
  Men imorse:
  ”Var är strumpan. Jag vet att den var här. Den grå strumpan. Jag tvättar dem alltid i par och den var inte kvar i maskinen. Jag vet att jag hängde upp den. Den måste ha fallit och du har dammsugit upp den.” osv osv…
  Vad gör man?
  (Det var inte en retorisk fråga.)

 9. Drottningen skriver:

  dino: du går förstås upp med ett par strumpor till frun och säger ”här har du ett par strumpor, sluta tjata, jag sover!”. Om du törs. Fegvarianterna inbegriper strumpor i brevlådan och små välmenande lappar i samma låda.

  Å andra sidan så är det ju väldigt lyhört på vissa ställen och just på mornarna hörs mycket mer än man kan ana. Jag hörde t ex den förra grannens väckarklocka på morgonen om jag var vaken då. Han hörde den inte 😉 Vissa saker kan man inte göra något åt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.