Så har jag det

Jag skulle steka köttfärsbiffar och redan när jag hade svängt ihop smeten anade jag oråd, för den ville inte helt enkelt. Märkligt nog så blev det biffar, inte så snygga, men det syntes tydligt att det var biffar.

Jag brukar se till att de får en stekyta och sen brukar jag ställa in dem i ugnen en stund medan jag gör annat. Det var min plan även denna gång. Av någon anledning så öppnar jag ugnsluckan och när jag ska ställa in formen så glider den ur mina händer och landar upp och ner på ugnsluckan.

Om en halvtimme ska jag till jobbet.

Så har jag det.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Så har jag det

 1. Joshua_Tree skriver:

  Är det inte ganska intressant prioritering, att med katastrof som riskerar middagen en halvtimme innan det är dags att bege sig, sätta sig och blogga om saken? 😀

 2. Drottningen skriver:

  Jag vet inte om du är rätt person att uttala dig om saken faktiskt. Du skulle antagligen blogga i realtid om huset stod i brand =P

 3. Pia skriver:

  Jag tycker att du prioriterar helt rätt jag.

 4. flodko skriver:

  Skrapa ihop och ställ in! Nöden har ingen lag. Om ingen såg det, har det inte hänt! =)

 5. rigg skriver:

  du är inte ensam… detdär låter som vardagen hemma hos oss!

 6. Drottningen skriver:

  flodko: preciiiis det vi gjorde faktiskt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *