Hjääääälp!

Jag hoppas verkligen att Folke skjuter sig själv i benet ganska snart och att han slutar att titta på kassa skräckfilmer från åttiotalet.

Från början försökte jag plocka isär Folke i smådelar, men han och Afonbladet har med gemensamma krafter gjort ett alldeles ypperligt jobb. Själv hänvisar jag bara ännu en gång till mina tidigare poster om varg, jakt och sånt. Jag vill också hänvisa till den andra sidan av jägarmyntet, alla är faktiskt inte som Folke.

Josh gillar inte heller Folke, men det är nog mitt fel som har lurat hit honom och gjort honom till en såndäringa ståkkålmsjävel.

Och för att snabbt svara på frågan om jag skulle släppa ut mina barn i skogen om det fanns varg där; JA, det skulle jag, men jag skulle inte släppa ut dem om såna som Folke smög omkring där och sköt på allt som prasslar.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

11 svar på Hjääääälp!

 1. Nicklas Eriksson skriver:

  Tror inte Folke gillar ”tockna däringa muschlimer” heller nåt vidare… Gubbar som han brukar ha tunga problem med världen utanför 50-skyltarna.

 2. Drottningen skriver:

  för att inte tala om problemen med 50-skyltarna.. int ska nån ståkkålmare bestämma hur vi kör. 😉

 3. Lasse skriver:

  Jag tror inte ett dugg på att du skulle släppa ut dina barn i vargskog.
  Däremot tycker även jag att vargen förtjänar att leva, liksom även vi gör.

 4. Drottningen skriver:

  Lasse: Varför inte? Vad jag vet så är det inte många barn som blivit tagna av vargen de senaste åren, de löper större risk att bli påkörda. Däremot så skulle jag inte släppa ut mina katter i en vargskog, de är ett lite väl tacksamt byte, så du har en poäng ändå =)

 5. Jessika skriver:

  Minuspoäng till drottningen för att hon lurade Josh till Stockholm 😉 😉 😉

 6. Drottningen skriver:

  Jag tog mig friheten att flytta in din ändring i kommentaren där jag antog att du vill ha den.

  Ang Josh så flyttade han faktiskt till Stockholm alldeles själv, jag lurade honom däremot _ännu_ mer söderut, det är väl en tre mil till Ståkkålm va? =)

 7. Jessika skriver:

  Mer söderut var det i varje fall.
  Helt okej med kommentaren. Det är svårt med n och s :).

 8. SurMange skriver:

  Vad folke behöver är en rejäl bensinskattehöjning.

 9. Jessika skriver:

  Under hela den här diskussionen så har sketchen bögpolisen Överkalix ur I manegen med Glenn Killing gått som på repeat.
  Städa upp i det här jävla fjollträsket (…)
  Jean Pierre Barda bögar. Lösnaglar, papiljotter i håret, fy fan. (jag har sån humor, ni får ha överseende).

  Detta apropå att alla stockholmare och vi andra lösa människor söder om uppsala bara har en massa åååååsikter om allting. Vi är bara fjollträskare hela bunten som bara hääääänger på Stureplan ;).
  Och du _var_bara_tvungen_ att flytta på honom tre hela mil söderut ytterligare!!!

 10. Drottningen skriver:

  hahaha..det var inte frivilligt faktiskt, men vi kommer ju ingenstans. Om det är någon förmildrande omständighet så har jag aldrig varit på stureplan. (”alla” vet dessutom att stureplan är bara för lantisar;)

 11. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Stora stygga vargen kommer inte mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.