Arga katten igen

Arga katten for förbi som en skugga när jag gick ut i hallen så att jag inte ens märkte det, annat än som en skugga, förrän jag kom ut i köket och hon inte var där. Hon var inte i badrummet heller, vilket fick mig att krypa runt på alla fyra i köket för att övertyga mig om att jag inte blivit tokig. Det har hänt att hon har befunnit sig i vardagsrummet när vi inte tittar på, men nej, inte den här gången.

Till sist var jag tvungen att smyga in i sovrummet och tända sänglampan och ställa mig på alla fyra där, och jodå, nu sitter hon på gitarrfodralet under sängen igen.

Jag begriper ingenting förutom att köket tydligen är ganska trist. Lilla katten är alldeles förfärad, Pissnissen ligger och sover här i soffan hos mig, men jag är inte så lättlurad att jag för ett ögonblick tror att han inte planerar en attack, förslagsvis precis när jag har släckt lampan och ska sova.

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Arga katten igen

  1. SqZ skriver:

    Ditt menageri är verkligen underhållande 😀

  2. Drottningen skriver:

    Sqz: Nya grejen är tydligen att sova under sängen på natten och vara i köket på dagarna (eller i soffan om vi bär dit henne), vilket egentligen är självklart. Man sover ju i sovrum =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *