Vill ni se en kratta?

Titta på bilden här. Är du inte intresserad av hockey så kan du hoppa själva artikeln, är du intresserad så har du kanske redan läst den.

Jag har under hela säsongen försökt att försvara den här killen, men igår måste det ju bokstavligen har brunnit i skallen på honom. Självklart vid ett tillfälle när det inte funkar att klappa ihop. Alls. Att sen dessutom gömma sig i ett hörn är väl kanske något man gör som gröngöling, men som hockeyveteran?

Bra värvning Leksand. Verkligen.

Nu kanske vän av ordning vill säga att krattan inte stod i mål hela matchen och att det handlar om ett lagspel, och det är ju alldeles sant, men det övergår mitt förstånd hur man kliver ut på isen igen efter att ha släppt in 4 mål under en period, detta oavsett vad tränaren säger. Nu går det inte mer, skicka in nästa kille är vad man säger då och ger den andre snubben en chans att förbereda sig mentalt. Det spelar ingen roll om man har gjort en bra säsong förut i det här läget, utan man måste kunna göra sitt jobb även när det gäller. Hur skulle det se ut om jag t ex klarade mitt jobb galant, men när både Asta och Sven ramlar i golvet och brandlarmet går, då lägger jag mig på golvet och gnäller?

Föga förvånande så tänker jag inte ge Leksand några pengar nästa säsong heller. Det blir indragen månadspeng tills de lär sig att veta hut!

(och till er rabiata hockeyfantaster som vet bäst så vill jag säga att jag inte tänker ta diskussionen med er eftersom ni faktiskt vet bättre än jag, däremot så vet jag också att ett lag som Leksand ska inte släppa in 8 jävla mål)

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vill ni se en kratta?

 1. JonasO skriver:

  Tänk att Luleå hade kunnat vara nere i det råtthålet som Leksand, Brynäs och ett par andra mindre kända lag slåss om en plats i hockeyns finrum. Hemska tanke. Nej, som det ser ut nu, med tre omgångar kvar verkar Malmø och Røgle knipa de två platserna, sorry. 🙂

 2. JonasO skriver:

  …2 omgångar kvar.

 3. Drottningen skriver:

  Vet du, när du säger sådär vet jag inte om jag vill prata mer med dig. Du hädar! (vem ska lyssna på någon som kastar _sopor_ på valrossar förresten?;)

 4. JonasO skriver:

  🙂 Bättre kasta sopor på valrossar än att använda krattor på is, eller hur?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *