Får jag bo hos dig?

I morgon möts Brynäs och Leksand i kvalserien och som det ser ut så sitter båda lagen på pottan, båda måste prestera alltså. Det är naturligtvis en omöjlighet.

Jag är lite bekymrad över det hela faktiskt. Det är nästan så att jag hoppas lite på att matchen inte visas på tv, för oavsett hur det går så blir det inte roligt här hemma. Visserligen är jag lite mer civiliserad än brynäsaren här hemma, men med tanke på hur förbannad, besviken och ledsen han blir när det går dåligt för hans lag så börjar jag fundera på att jag kanske måste flytta ut ett par dygn eller så.

Ett annat alternativ är förstås om någon annan vill titta på matchen med honom, då blir det någon annan som inte vågar säga flaska och det är ju bra, för mig. Jag menar, om Leksand förlorar så blir jag sur, något annat vore fel att påstå, men sen går det ju över efter en stund. Är det riktigt miserabelt så kan jag utan att tveka bara byta kanal och ignorera det hela. Jag är ju van vid att saker går åt skogen i slutändan och då är det lite lättare att skaka av sig det hela. Man har väl tränat.

Det är klart, om matchen skulle visas på tv4 sport så kan vi titta i varsitt rum, det kanske kan vara något, men vem ska då titta på den lilla tvn? (och hur pantad är man egentligen om man inte kan klura ut hur man ställer in kanalerna?)

Tänk om Leksand tar sig förbi Brynäs i tabellen och går upp i elitserien och Brynäs stannar i allsvenskan? Då blir det definitivt inte roligt här hemma ens det närmaste året.

Vi har för övrigt lyckats klura ut att Lilla katten, som är en klok katt, är leksing, medan Arga katten, som är.. ska vi säga annorlunda, är en såndär brynäsare. Visas Brynäs på tv så vill hon titta, men visas Leksand så kollar Lilla katten.

p.s. Det ligger en Dum katt på hallgolvet under brevlådan och posten har inte kommit en. Gissa om hon kommer att bli förvånad när hon får en planta i skallen? (ja, jag väntar på en stickling).d.s.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Får jag bo hos dig?

  1. Besökaren skriver:

    Dumma katten håller väl på SSK får man anta 🙂

  2. Drottningen skriver:

    Hahaha… hon förstår inte ens vad hockey är. Hon har nog med att hålla reda på sig själv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *