Lagos idolfoto

Nu är Södertäljes kommunalråd Anders Lago i Amerikatt och pratar med de stora pojkarna, som jag skrev om här. Tänk vad fort han måste ha pratat med Obama för att ha fått fram allt av värde om irakiska flyktingar på fem minuter. Det är nog bra övning för när han ska prata med kongressen i hela sju minuter.

Jag hoppas att han inte bara slår sig på bröstet utan också berättar att situationen i Södertälje har blivit som den är under hans styre och det beror inte alls på att USA har bombat Irak. I själva verket har situationen väldigt lite med de irakier som har kommit hit de senaste åren utan den har grundats väl under många år.

Hur som helst så är ju bilden på honom och Obama väldigt fin, den kommer säkert att pryda sin plats i salongen hemma hos Lago när han kommer hem.

Edit: Jag kom på att det vore ju bussigt att länka till vad jag har skrivit tidigare om Södertälje, men jag gör det lite enkelt för mig och uppmanar nyfikna att använda sökrutan uppe till höger på förstasidan istället. Smart grej va?

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *