Jag med!

Vad är det för människa som söker på ”jag har,en fitta”? Jaså, det har du? Nå.. jag också, men jag tänker inte skryta med den. Eller nej, ska vi vara allvarliga så har jag ingen fitta. Faktiskt. Ingen jävla snippa heller.

Ett tips kanske kan vara att lägga upp en profil på lämpligt datingforum med den texten, du får säkert napp. Sen om du fångar en fisk du vill ha eller inte ska jag låta vara osagt.

Eller, och det är väl egentligen det troliga, så är sökanden en man som letar efter någon som har en fitta och gör reklam för sig? Prova att skriva porr eller sex i fältet så ska du se att du hamnar någon annanstans än hos mig. Du kanske rentav får se lite fina bilder. Jag kan knappt föreställa mig besvikelsen efter att sökt på ovanstående och hamna här.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Jag med!

 1. MsGarbo skriver:

  Du, utföraren av sökningen borde trivas ihop med tjommen i den silverfärgade bilen i förra posten; smartskaft båda två!

 2. Drottningen skriver:

  det kanske är samma rentav?

 3. Linda skriver:

  Hahahahahaha! Så jävla skönt!

 4. Lisa skriver:

  intressant blogg!! är du säfflebo möjligen???

 5. Jessika skriver:

  du kan tillägga idioter i ämnesfältet 😉

 6. Drottningen skriver:

  Lisa: Tack! Nej, jag har aldrig varit i Säffle ens, det är där man kan få en kopp kaffe va?

  Jessika: nej, usch..det hade ju varit fördomsfullt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *