Är det ryssen som kommer?

Den första måndagen i varje månad så brukar ”hesa Fredrik” ljuda, jag antar att det är för att kolla att det fungerar om nu ryssen eller islänningen skulle få för sig att komma. Oklart vad de skulle göra, men min pappa skojade alltid om det när jag var liten. Ryssen kommer. Jättekul.

Den här månaden tror jag att de glömde bort ”hesa Fredrik”. Jag kan förstås ha missat det, men jag betvivlar det eftersom den där signalen gör mig förbannad.

Nu tycker jag mig däremot höra den där förbannade signalen och har gjort det i säkert en timme. Bröööööööööööööl!

Ryssen kommer, tänker jag direkt, för att sen undra om Astra står i lågor. Man skulle kunna tänka sig att man kanske skulle reagera på något sätt sen, men jag tvättar, tappar upp diskvatten och tänker på hur jävla tråkigt det är att dammsuga.

Inte kan jag dammsuga om ryssen kommer eller om Astra brinner? Om det är det förstnämnda så lär de ju bomba kanalen och då kan jag tyvärr inte åka till jobbet när jag ska jobba igen och är det Astra, ja, då kan jag nog inte göra så mycket alls framöver.

Eller, så är det någon som luras, som vill att jag ska vara arg idag med. Jag vill inte vara arg bara sådär, så jag sväljer ilskan och pyser ur mig syrligheter när jag pratar, så jag försöker att säga så lite som möjligt. Det underlättar om man sover 12 timmar i sträck då vill jag lova.

Men kan någon stänga av den där jävla signalen nångång?!

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 svar på Är det ryssen som kommer?

 1. Besökaren skriver:

  det är inte första måndagen i varje månad utan bara vart tredje, nämligen den sista månaden i kvartalet (mars, juni, september och december), så det är inte konstigt att det inte pep nu…

 2. Drottningen skriver:

  men det brölar ju nu? =P

 3. Danni. skriver:

  Ja det brölade som fan. Jag funderade på om jag skulle gömma mig under soffan eller så. Så det var inte bara du som blev fundersam. Hm..

 4. Drottningen skriver:

  Då var det inte bara i mitt huvud alltså =)

 5. Danni. skriver:

  Haha nej, jag är glad att du skrev det där blogginlägget för jag trodde att det bara var i mitt huvud 😀 Eller så är vi galna båda två?

 6. Drottningen skriver:

  Hör du att det brölar idag med? Vad ääääär det där?

 7. Danni. skriver:

  Var inte hemma i förmiddags, men fan vad konstigt. Tänk om Grusåsen är under attack men ingen reagerar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *