Kursdags

Jag vaknade imorse.

Kursen är bra. Mycket bra till och med. Det enda dåliga jag kan komma på är att kaffet lämnar en del övrigt att önska, men till morgonfikat fick vi smörgås på riktigt bröd och på eftermiddagen frukt (och kaffe då) och att det hade allt varit lämpligt med en färdbeskrivning i inbjudan.

Jag ska inte gnälla på den här kursen. Det trodde ni att jag skulle va? Däremot är jag säker på att vi blev erbjudna den av misstag av ovanstående anledning. Är inte det rätt tragiskt?

Andra bloggar om: ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kursdags

  1. Och vad är falskt bröd? 🙂

  2. Drottningen skriver:

    Falskt bröd är sånt där vitt, som ser ut som bröd, men som i princip bara innehåller luft. Ju 😉

  3. Jessika skriver:

    du kom ju upp. Vad krävdes för det?!

  4. Drottningen skriver:

    lite tur och en vaken sambo typ. Om någon väcker mig så kommer jag ju upp, det är ju inte det att jag är lat liksom. Däremot så funkar jag inte. Sen igår eftermiddag har jag varit dåsig i huvudet, varit illamående (sådär som man kan bli av trötthet, det illamåendet är ju lite speciellt) och lättirriterad med lätt blodsprängda ögon, så det är ju inte värt det. Att jobba dag alltså.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *