För jag är minsann fem år gammal

Något annat kan jag inte tänka mig eftersom jag tydligen håller på att få en ny tand. Mina andra gissningar är galopperande cancer eller en fet och akut inflammation, men det där med tanden känns ju mest troligt i sammanhanget.

Låt oss bara säga att jag förstår varför barn gråter när de får flera tänder samtidigt.

Jag har fått ett vykort av min tandläkare, så sen en vecka tillbaka borstar jag tänderna i ren fasa. Om två veckor ska jag fråga honom om det här verkligen passar sig. Om jag vågar alltså.

Jag behöver ingen ny tand just nu. Inte det minsta. Jag har precis lagom många som det är.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till För jag är minsann fem år gammal

 1. Jessika skriver:

  Aj usch näe.
  Jag fick alla fyra visdomständerna varav två samtidigt innan jag hade fyllt arton och det var ett jävla skit.
  Har du feber och sånt också?

 2. drf skriver:

  Usch och fy din stackare.

  Jag har också problem med en tand, eller snarare frånvaron av större delen av en tand, den håller på att vittra sönder steg för steg längst bak i överkäken, lossnar lite bitar från den då och då och vissa dagar – som igår – får jag en jävla tandvärk.

  Går jag till tandläkaren? Nej så klart inte, inte förrän jag tror att jag kommer dö av smärta – eller önskar att jag gjorde det – som förra gången jag åkte på en visdomstandsbråkig jäkel. Undrar hur många gånger det tar innan jag lär mig, ska vi gissa på två till? 😛

  Hoppas det är en fin tand iaf, om den nu envisas med att komma ut ur garderoben.

 3. Christian Schremser skriver:

  Är det en visdomstand? Jag har bara fått en och en halv (en är på väg upp alltså). Om man räknar med att dessa tillhör puberteten så har jag alltså varit i puberteten i 22 år nu. Tjoho!

 4. Drottningen skriver:

  Jessika: Nej, jag är väl ingen bebis heller. Klart jag inte har feber.

  drf: Ptja, låt oss säga att det bara är de senaste 4 åren jag har gått till tandläkaren regelbundet och det är ju bara för att första tiden bokade pappa och de resterande vågar jag ju inte boka om. Jag är så rädd för tandläkare att jag inte vågar ringa dem heller. Tack och lov så är det bara en tand jag hade problem med och så har jag världens bästa tandläkare. (dvs en snabb en;)

  Christian: Borde vara det va? Jag har ingen aning faktiskt

 5. SqZ skriver:

  Jag tror också att det är en visdomstand. Fast det finns de som får en tredje uppsättning tänder, även om det är mycket sällsynt.

 6. Jessika skriver:

  Jag hade feber, darling. Mådde skitdåligt.

 7. Drottningen skriver:

  Sqz: Jag har tänder så det räcker, jag är ingen haj 😉

  Jessika: Jag lyssnar inte på dig! lalalalalalalalalalalabingo!

 8. drf skriver:

  Drottningen:
  Skönt med snabba tandläkare åtminstone, om de är proffsiga också. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *