Solstrålar

Universum måste ha hickat till eller möjligen somnat, för jag är både ledig och frisk samtidigt som det är varmt och fint väder. Det är så märkligt så att jag inte kan annat än att bli väldigt vaksam. Jag bara väntar på att något ska hända och detta något kommer inte vara det minsta kul ens i efterhand. Enda smolket i bägaren är att vädret har fått Lisa Nilssons Himlen runt hörnet att snurra i skallen, ”någon måste ha sett mig och tänkt att nu så är det väl ändå hennes tur” går om och om igen i skallen och det kunde man ju vara utan.

Dock är jag inte så vaksam att jag inte hinner njuta av det. Jag har suttit mig till en vätskebristhuvudvärk på balkongen och vickat på tårna sittandes där med en bok i godan ro och är nöjd med det. Inte hela tiden förstås, för jag har hunnit diska, vattna blommor, kasta onda ögat på porslinsblommorna som inte blommar (otacksamma jävlar) och konstaterat att en dag som denna kan man varken städa eller tvätta utan värmeslag.

Bara så att ingen får för sig att jag väljer att se saker i grått alltså. Men det är något lurt med det här, inbilla dig inget annat.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

7 svar på Solstrålar

 1. Jessika skriver:

  Du följde väl diskussionen där vi till slut ändå fick konstatera att orkidéer också är ett otacksamt släkte om det inte vill sig.
  Väldigt många som håller på med orkidéer håller också på med porslinsblommor. Du visste ju att välja 😉

 2. Drottningen skriver:

  orkidéerna valde jag inte, de har jag fått. (eller vänta nu.. jag har nog köpt en eller två förresten.. på rea;)

  Porslinsblommorna är ju tacksamma på så sätt att de (flesta) växer snällt och så, men annars så är de rentav uppkäftiga.

  Å andra sidan, jag är rätt bra på att krångla till det för mig ja =)

 3. Jessika skriver:

  Växer ja, det gör ju orkisarna också. Det är blomningen som haltar.

 4. Jessika skriver:

  Och för klarhets skull; jag har inga porslinsblommor. Jag misslyckas hela tiden *gapskrattar*

 5. Drottningen skriver:

  Man har inte misslyckats förrän man har dödat dem. Om du nu var osäker menar jag

 6. Jessika skriver:

  Jo, det är ju så dårå. Med porslinsblomman. Ändå sa man att det skulle krävas kärnvapenkrig. Well no. Det krävdes mig. Orkisar klarar jag däremot.

 7. Drottningen skriver:

  med tanke på hur ofta orkidéerna ska ha vatten så torkade väl porslinarna ihjäl, stackarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.