Döda politiska karriärers sällskap

Att vakna till och slå på datorn för att sen mötas av den här filmen (sist jag försökte länka till en film så mycket åt skogen att inte ens den där snubben som alltid kommer och fixar när jag skriver åt dator fick ordning på det, så jag tänker inte ens försöka) som dyslesbisk och Mattias Svensson gör gott för en liten cyniker. Helt okänslig är jag ju inte.

För trots allt så hoppas jag. Titta på filmen. Det är klart att det är hittepå, rentav lite töntigt, men den andas hopp om våra folkvalda (vi vill tro på er!) och kärlek för den lilla människan.

I övrigt så vill jag säga som Andra sidan, det får bli en FRA-fri fredag. Jag har aldrig engagerat mig i en politisk fråga och även om mitt engagemang inte ens denna gång kommer att gå till historien så är det väldigt mycket för att jag vara jag och jag är så trött nu. Trött på mig själv som tjatar och tjatar, smyger upp lappar här och där, samtidigt som jag spottar ur mig (känns det som) inlägg om samma sak som så många andra.

Nu har jag dessutom gått in i ännu en jobbperiod och det hela är ganska utmattande, båda sakerna för sig kan jag säga och tillsammans får det mig att vilja explodera i ren frustration. Det är helt enkelt så mycket att ta in och reflektera över att jag känner att jag inte hinner med allt samtidigt. Det är så till den milda grad utmattande att när jag vaknar efter att ha sovit är jag helt slut, för inte ens när jag sover har jag paus, utan då grejas det och ska hinnas med. Har du någonsin vaknat och varit helt slut för att du i drömmen har haft så fullt upp att du till slut vaknar för att du helt enkelt inte orkar mer? Precis så är det.

Därför stannar jag upp ett slag nu. Bara en liten stund. Den här bloggbävningen är sannerligen något fantastiskt. Jag tycker verkligen det, även fast jag blir alldeles matt.

Edit: Kommer du håg den där historien om han som hade någon grej som skyddade mot tigrar och så var det någon som påpekade att det ju inte finns några tigrar här, varpå snubben svarar ”ja, där ser du hur bra det funkar!” Lite så känns det här förslaget. (om det är långsökt och obegripligt så är det för att jag är trött)

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

9 svar på Döda politiska karriärers sällskap

  1. Pingback: Bloggosfären skriver historia « Christian Engström (pp)

  2. Pingback: Skrämmande! « My Weblog

  3. Pingback: Det rör på sig! « My Weblog

  4. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Blog Archive » Ett och ett halvt års kampanj kan bära resultat

  5. Pingback: Var det inte för sent? « My Weblog

  6. Pingback: Bloggen Bent - Blogginl

  7. Pingback: Tomas Tobé röstar fel om FRA, vem är förvånad? | joinsimon.se

  8. Pingback: Nordkorea har diktatur så därför inför vi det också! « My Weblog

  9. Pingback: Om du känner en riksdagsledamot? | El Rubio talar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.