Hon har fattat vad det handlar om

Camilla Lindberg förklarar här varför hon röstade som hon gjorde igår.

Min lojalitet finns framför allt hos mina väljare. Och med mig själv och mina ideal.

Jag gissar dessutom på att hennes ideal gjorde henne till folkpartist till att börja med och den enda slutsats jag kan dra av detta är att hon är den enda som har fattat vad det handlar om.

Vi har skickat blommor och jag mailade henne igår och tackade. För ja, visserligen hade det behövts ett par hjältar till igår för att förhindra att lagen röstades igenom, men hjältemodet har inte med resultatet att göra utan helt enkelt att göra det som är rätt även fast det blåser.
Det lustiga med blomgrejen är att jag mailade Josh om det innan jag gick och la mig, men det missade han. Istället tänkte han likadant och det blev ju minst lika bra.

Mamma M är duktigt sur på regeringen idag, och jag misstänker att hon inte är ett dugg ensam om det även om tidningarna vill få oss att tro att det är fotbollsresultatet som är upprörande. Jag har inte kommit till tidningarna än, jag kan redan lova att i princip varenda rubrik kan användas angående voteringen om FRA-lagen.

Än en gång Camilla, Tack!

Edit: jag kastade in en länk från expressen bara

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

12 svar på Hon har fattat vad det handlar om

 1. Jessika skriver:

  Jag mejlade men inga blommor. Enligt Aftonbladet har hon fått 100 blombud oh 900 mejl. Det är inte vara slut där, det är hon värd.

 2. Jessika skriver:

  Federley har fått över 500 kommentarer på sin blogg, inga är vidare snälla även om vissa snälla medpolitiker/vänner hoppar in här och där och lämnar uppskattande kommentarer. Redaktör Slätt fick in första kommentaren mitt i bulls eye, dra åt helvete. Det fanns inte så mycket att tillägga efter det annat än att det finns många kombinationer av det. Och så finns det en del informativt som har letat fram datum och rena citat som går rakt emot hans röst igår. I övrigt måste jag nog baka bullar och sånt ett tag. Aldrig har jag mått så illa över politikre som nu, aldrig har jag känt det som att föraktet lär förbli under lång tid heller.

 3. Drottningen skriver:

  Ja, hade jag varit med och kryssat in Federley i riksdagen hade jag varit… jag kan inte inte ens sätta ord på det faktiskt, så jag förstår att kommentarerna inte är nådiga. Ptja, ibland måste man ta svåra beslut sa han ju och nu får han ta konsekvenserna av det också. Det är ju bara att gilla läget.

 4. Jenny skriver:

  Ja, allt om FRA-lagen har liksom skuffats undan, ganska långt ned på tidningssidorna. Fotbollen och midsommar tar rubrikerna idag. Löjligt och helt fel, för vad har det för nyhetsvärde att det är midsommar imorgon? Det är midsommar varje år.

 5. Drottningen skriver:

  Jenny: Gemene man kanske inte vet att det är midsommar imorgon? Och tänk då om de missar att äta sill och bli plakata på nubbar?

 6. Jessika skriver:

  Jag kryssade inte ens in honom och kunde inte låta bli att tala om för honom vad han hör hemma vad mig anbelangar. Så tjurig är jag 😉
  Själv drack jag rom straight up igår och man kanske skulle gå till ica och kolla om jordgubbarna är svenska eftersom det är viktigt varifrån de kommer eftersom man i högsta grad konverserar med maten och då är det viktigt att de förstår svenska… Och nej, jag har inte druckit idag, jag känner mig bara för jävla cynisk.

 7. Drottningen skriver:

  du glömde en svada om vår lagkapten i fotboll. det är viktigt en dag som denna

 8. Jessika skriver:

  ja ja ja
  do I seem as if I care?!?

 9. Jenny skriver:

  Ja, det måste ju vara därför. Inte för att staten (som från början inte ville att media ens skulle skriva om signalspaningen) åberopar sin rätt som diktatur och styr över våra tidningar. 🙂 Det KAN inte bero på det ju. 😉

 10. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » FRA-lagen genom en näsduk

 11. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Det är tanken som räknas

 12. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Lästips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.