Heja Nima!

Nima har orkat sätta ihop en lista över de riksdagsledamöter som var frånvarande under voteringen onsdagen. Själv kom jag ju inte längre än att fundera över Bodström och Sahlin, jag fastnade där kan man säga.

Hur som helst så är har Nima (eller håller på i alla fall) gjort namnen klickbara så man behöver inte ens klippa och klista, bara skriva mail och skicka iväg. Fiffigt va?

Naturligtvis så det bara skickas snälla mail, att kalla någon för diktator eller idiot leder knappast till ett vettigt svar. Dessutom, vi har ju åsiktsfrihet, man får tycka ”fel”. (mitt ”normala” ordval här är att man får vara en idiot och ha fel, men det är ju bara för att jag alltid har rätt, precis som alla andra tycker att de har rätt. (fast de har fel))

Spontant så tycker jag att det känns som om media och folket står på samma sida i det här och hjälper varandra. Det är ganska coolt. Man kanske kan få media eller folket att hålla tyst, men att få tyst på allihop blir mycket, mycket svårt.

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Heja Nima!

  1. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Blog Archive » Äckligt hyckleri hos Centern

  2. drf skriver:

    Jag läste Nimas krönika i Aftonbladet igår (21/6), fan så otroligt bra den var, helt klart ett lästips om man orkar leta upp det på internet.

  3. Drottningen skriver:

    drf: Han länkar ju till den här, så man behöver inte leta sig fördärvad 😉
    http://nordicdervish.wordpress.com/2008/06/20/overvakning-macht-frei/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.