Bloggkramp

Efter ett par mycket intensiva veckor med för lite sömn och för mycket frustration som avslutades med en massa socker så har jag tydligen drabbats av bloggkramp. Jag skyller på allt socker jag fick efter förra inlägget som var ett ögonblicksverk av trötthet och frustration. Eftersom jag vare sig läser igenom det jag skrivit eller korrläser innan jag postar så är det i princip avklarat för mig i samma ögonblick som jag skickar iväg det. Tjopp, så är det färdigt och sen skänker jag det inte en tanke.

Jag är inte van vid så mycket sött på en och samma gång, så sockerkoman var oundviklig. Det är betydligt lättare att hantera idioter än att suga åt sig. Särskilt när det är människor jag respekterar just för deras skrivande.

Ett tag så försökte jag sjunka genom golvet innan någon skulle upptäcka att det jag skrivit på sistone var liksom av misstag. Eller inte av misstag, utan mer ren tur kanske och naturligtvis så skulle ni allihop bli besvikna av att upptäcka mina poster om Arga katten som lärt sig klättra (hon jobbar på det) och mitt eviga gnällande. Lika självklart är det ju att ingen har gått tillbaka och läst något jag skrev förut, ni har bara läst ett inlägg och tjoho vad kul det var.

Eller som när jag kollade upp en av mina inlänkar och vederbörande hade listat mig under politik. Vaaaa?? Jag skriver väl inte om politik? Egentligen alltså, det har ju bara blivit så nu.

Samtidigt så begriper jag ju att det är jag som är dum i huvudet här och ingen annan. Min image stämmer tydligen ganska bra ihop med den jag vill vara, men inte alls med den jag tror mig vara. Självklart är det jag som har rätt och alla andra som har fel.

När jag inte rullar mig i allt socker (ja, för mig blev det en sockerchock, förstår ni hur jag har det annars?) och försöker vänja mig vid det söta så sover jag och gnäller. Och läser er andra som skriver viktiga saker och vet vad det handlar om, på riktigt.

Det är märkligt, för jag tror att jag är ganska hård och sur annars, men med lite socker så blir jag tydligen alldeles darrig i knäna. Töntigt.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bloggkramp

 1. Jenny skriver:

  Klart din blogg är bra, oavsett om den handlar om politilk eller katterna. Vass tunga oavsett, massa humor och intressant läsning. Alltså- det spelar ingen roll hur du vill profilera dig- det är bra ändå. 🙂

 2. emma skriver:

  Det är nog bara att inse att du är ett mångfacetterat, smart inslag i bloggosfären, och uppskattad för precis det!

 3. MsGarbo skriver:

  *s*

  Socker är livsfarligt!

  (Din blogg är en av de jag läser först i min lista, bara så du vet. Både för tycket, tänket och katternas skull.)

 4. Yamaeda skriver:

  Mig veterligen är du ju alltid sockersöt … eller? Som alltid gillar jag dina inlägg och dina utläggningar, även om det handlar om så skrämmande ämnen som FRA.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *