Jobbet är redan klart

När jag vaknar skummar jag igenom bloggar och dagstidningar och idag hummade jag mig igenom främst två artiklar, en i Dn och en i Svd. Båda handlade om FRA, den ena en debattartikel av Anders Wik, vars namn jag tyckte lät bekant och den andra om FRA-chefen Ingvar Åkesson.

Någon borde ta tag i det och under ett mycket tröttsamt ögonblick trodde jag att det skulle vara jag. Det är lite som när Dumma katten lassat ur sig, hittar man det först så måste man ta det, vare sig man vill eller inte. Precis när jag börjar sucka om det för mig själv så skickar Josh en länk till mig med ett inlägg från basic personligt.

Medan jag sov har han styrt upp det här så att jag fick sova klart och slapp elda upp mig idag igen.

Läs också hos Oscar Swartz, som grundare av Bahnhof borde han ha lite koll på det däringa internettet i alla fall och kanske är han mer trovärdig än vi andra bloggare som besudlar internet med vårt trams.

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jobbet är redan klart

  1. Jag gör bara min plikt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *