Men jag orkar inte skriva ihop ett mail

Det behöver du inte, du kan bara klicka här så får du ett färdigt mail som skickas till alla riksdagsledamöter som röstade ja till FRA-lagen. Bara att fylla i namn och mailadress och skicka. Enklare än så blir det inte.

Sen kan man i och för sig ha åsikter på formuleringar i mailet och så, men om man nu inte orkar skriva ihop något själv så är det ändå något som fyller mailboxen och frågan är om inte de ska diarieföras också. Är det någon som har koll på sånt?

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Men jag orkar inte skriva ihop ett mail

 1. vajlet skriver:

  Nu har jag gjort det. Tack för länken!

 2. Jessika skriver:

  Jo ,allt diarieförs

 3. Jessika skriver:

  Fast de har nog haft att göra ändå så vad spelar några mejl till för roll.

 4. Drottningen skriver:

  vajlet: jag visste väl att det var någon som behövde den

  jessika: vi vill ju inte att de ska ha tråkigt på jobbet och slösurfa. av mig fick de dessutom två mail eftersom jag lyckades skriva fel ändelse på min mailadress och jag vill ju inte att de inte ska kunna nå mig. jag hoppas att jag blir förlåten

 5. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Blog Archive » Vårt privatliv såldes för drinkar

 6. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Blog Archive » Vårt privatliv såldes för drinkar

 7. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Det är skillnad på folk och fä

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *