Morgonens lästips

Eftersom dumheterna i form av FRA-lagen och dess efterföljare står mig upp i halsen så har jag lite svårt att inte vara spydig så istället rekommenderar jag alla att läsa hos opassande Emma som har en gästbloggare som är sådär lugn och sansad som jag önskar att jag var.

Naturligtvis är det ännu en såndär fånig medborgare som inte förstår, i vanliga fall brukar ju regeringsmedlemmar bli lite imponerade av titlar som systemexpert och så, men bara när det passar tydligen.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Morgonens lästips

  1. Hanna skriver:

    Dessa FRA lagar, tycker inte alls om det.

  2. Jenny skriver:

    Nej det är ju inte mycket vi vanliga människor förstår. Vi är okunna… ?
    http://nenys.wordpress.com/2008/07/14/boj-dig-acceptera-eller-sta-upp-och-kampa/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.