Skadeglädje är sann glädje

Jag läste just i en av sveriges mer kända krönikörers blogg (konstig mening det där blev) att hennes katt bajsar utanför lådan pga stress och nu har hon fått så bra tips. Fler kattlådor och så skulle hons raya med feliway. Feliway hette det där jag köpte som jag pluggade in i väggen som skulle verka lugnande.

Om det inte var så roligt så skulle jag kunna säga att hon kunde behålla pengarna och prova med att potta katten efter varje måltid och såna där saker som kattmammor gör, men det gör jag inte.

Vem vet, det där kanske funkar för hennes katt? Tänk om jag var lika känd som hon, då skulle min fan club ligga och fundera ut hur man kan lösa kattproblemet. Nu är det ingen som bryr sig ett jävla dugg om pissnissen förutom vi som får torka efter honom. I morse hade vi en hemlis också, som en bonus liksom. Jag sa ju att det skulle märkas att ungen möblerade om.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *