buhu, stackars Linda

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,759675,00.html

Linda Rosing tycker inte att man ska nuppa i tv och hon borde väl veta eftersom hon var först enligt slaskonbladet. Dessutom har stackarn fått en stämpel på sig (har inte alla big brother-deltagare just en BB-stämpel på sig?) och hon får fortfarande höra kommentarer bara för att hon nuppade i tv.

Den andra då? Micke, som hon stönade ikapp med (och vann) som vi inte hört ett ljud om sen han och Linda gjorde slut. Det är skillnad på olika tydligen, för honom har slaskonbladet glömt eller så är han smart nog att helt enkelt hålla tyst om saker han inte vill att folk ska tjata om.
De flesta av oss skulle antagligen inte ens känna igen honom om vi snubblade över honom.

Fast Linda är roligare, ungefär som folk som halkar eller katter som ramlar ner från saker utan att göra sig illa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till buhu, stackars Linda

  1. PW skriver:

    Nä Linda har ju inte figurerat dagligen aftonblasken så det är ju väldigt märkligt att folk kommer ihåg henne…
    Arrgh, är så otroligt trött på hennes snyfthistorier och nu rasar hon dessutom mot ett hyfsat seriöst program som det verkar. Spy lite galla på alla j-a dokusopor i stället stackars lilla dumma blondin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *