FRAmåt kamrater!

Jag blev lite full i skratt när jag läste om den senaste lerhögen i bloggosfären hos Alter Ego. Denne ska nämligen anmäla alla som har publicerat en namnlista, jag antar att det är listan på de 103 personerna som FRA har som överskottsinformation, men det framgår inte helt klart.

Jag känner mig lite stött över att vara med på den där listan som ska anmälas, för jag har ju inte publicerat någon namnlista och alltså har snillet inte läst igenom alla bloggar han ska skicka polisen på. I kommentarerna så hittar jag dock eventuellt en anledning till att farbror blå ska komma till mig. Det kan vara så att jag har hyllat andra som har publicerat detta otyg och därför är jag medbrottsling.

Inte för att jag minns någon hyllning av någon namnlista, men det kanske räcker att man har skrivit om den alls, eller att man befattar sig med såna som har hyllat den, eller om man känner någon som känner någon som… ja, ni fattar.

Fast det verkar som om lerhögen är allra argast på Erik Laakso, för han är såsse (inte min stavning) minsann och det vet ju alla hur såna är. Såssejävlar! Nog för att jag brukar beskylla sossarna för lite allt möjligt, men jag vet att det finns sossar som är snälla också. De förstår inte så bra alla gånger bara.

Nu måste jag nog boka kattvakt för en icke överskådlig tid eftersom sambon också ska sitta hos polisen. Så besvärligt det blev. Tack och lov så har jag visst till 11 augusti på mig så jag behöver inte ta tag i det just idag.

Det är lite gulligt på något sätt tycker jag. Ett typexempel på civilkurage må jag säga. Polisen kommer att bli överförtjust och dela ut medalj.

När jag tänker efter så är vi nog såssar allihop på den där listan. Det skulle ju förklara våra brottsliga handlingar. Extra kul är ju att vissa tydligen ska anmälas massor med gånger, beroende på hur många gånger man står med på lerhögens lista.

(ja, just. Om ni inte kommit på det så länkar jag inte till lerhögen. Däremot kan ni hitta dit genom såssen)

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

11 svar på FRAmåt kamrater!

 1. Jessika skriver:

  äh, knäpp knäppare knäppast. Förhoppningsvis lägger polisen det i lådan lågprio, eller så kommer de med piketen, i såna fall kommer aftonbladet också och så fler fra-motståndare. Se på det som att du gör en insats för demokratin ;). Fast kattvakteriet suger ju.
  Har Josh fått ihop datorn?

 2. Drottningen skriver:

  japp! den är visst fantastisk.

  Ptja, h*n kanske bara skojar lite.

 3. Jessika skriver:

  Ska jag anta att ni fortfarande beställer pizza över att de inte får ihop datorn?

 4. Drottningen skriver:

  nä, datorn är ju klar och igång. det var jappet. Ingen pizza alls, men maxmat igår. =)

 5. scaber nestor skriver:

  Det är troligtvis det relativt välkända forumstrollet Ole ”Dolyckan” Dahlberg (namnet representerar ingen fysisk person, har kollat) som är i farten igen.

  För en rolig stund, läs hans inlägg i http://www.politikbloggen.wordpress.com

  Han beskrev nämnligen hur lätt det var att hitta en person på nätet och trots att jag publicerat mitt namn på min egen blogg tog det honom 5 dagar att hitta det.

  Sedan använder han sig själv av en anonymiseringssajt till sin egen blogg och säger att anledningen till att jag inte hittar honom är att han vet vad han gör.
  Detta trots att han själv sagt, bara någon dag tidigare, att man kan hitta allt om en person på bara några knapptryckningar.

  Jaja.

  hade gött.

 6. Jessika skriver:

  scaber: hursomhelst så är det där knäpp knäppare knäppast. Även om det är ett troll och vi borde ha en ren fysisk skylt om mata inte trollen. Men vad fan. Låt den anmäla om den vill.

 7. Lupus skriver:

  Slår vad om att det bara är ett dåligt skämt.

 8. Erik Werner skriver:

  Men snälla, nu har jag följt disskussionen runt ”Plikten framför allt” lite här och där och börjar undra hur det står till med folks humor egentligen?

  -Första inlägget är den bästa reklam motståndssidan kan få.En fin länksamling till några av de viktigaste inläggen i frågan plus han/hon får in ett par fina kängor på Göran Pettersson. Sen följer en fin parodi på det lagförslaget som vi alla är så upprörda över

  -Tredje inlägget verkar saxat direkt ur andra bloggar. Jag har åtminstone hittat fraser som är lite väl ordagranna från inlägg jag har läst under dagen för att det ska vara en slump. Och det är väl ihopklippt för det speglar exakt hur diskussionen på Herr Alexanderssons blogg har låtit sedan anmälan mot honom.

  Jag tycker att det är kul i alla fall, och inte på ett dåligt sätt.

 9. Drottningen skriver:

  Erik: Det är klart att det är underhållande. Sött på något vis

 10. Jessika skriver:

  Underhållande ja, särskilt om man fattar innebörden och tolkandet av lagarna. Läste något om grundlagar som YGL och att YGL tar andra plats om andra brott har begåtts, enligt trollet då.

  Näe. Än så länge få får du säga förbannat mycket och allt som omfattas av grundlag omfattas av grundlag.
  Men vad fan vet vad, jag är jetlaggad härifrån till halvvägs över Atlanten. typ.

 11. Pingback: Rick Falkvinge (pp) » Blog Archive » Sakfelen i moderaternas interna FRA-brev

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *