Sopa framför din egen dörr

Det är tveksamt. Om kvinnan vill besöka muslimska väninnor går det bra, men om mannen säger nej, så är det nej (20 April, 2004)

Abd al Haqq Kielan, fd Leif Karlsson, på frågan om vad han anser om kvinnors rättighet till ett socialt liv utanför hemmet.

Ja, det är samme Abd al Haqq Kielan som uttalade sig om Camilla Lindberg i gårdagens Aftonbladet. För att citera Abd al Haqq Kielan igen: – Det är helt enkelt ytterst omdömeslöst.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sopa framför din egen dörr

  1. Jessika skriver:

    Man kan göra många saker i religionens namn. Mörda en massa människor till exempel över en landplätt. Eller tycka att många saker är omdömeslösa. Man behöver inte säga något heller, ibland visar det på mest omdöme.

  2. Pingback: deep.edition » Så otroligt vältajmat

  3. vajlet skriver:

    Abd el Haq är ganska extrem i mycket han säger, det tycker jag och det tycker Maken, som som bekant också är muslim. Hörde A e H tala en gång och tyckte han var bra där och då, men sen har jag läst intervjuer och annat där han pratar en massa som jag tycker är goja, bland annat om sina arrrangerade äktenskap och äktenskap öht. Synd han får så mycket utrymme då, han skadar islams sak. Kunde de inte ta nån mindre hårdför önskar jag och ser tiden an…

  4. Drottningen skriver:

    vajlet: du menar att de skulle ta någon som får muslimer att framstå som… vanligt folk? Så säljer man ju inga lösnummer 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *