Sexsåpa

http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,760152,00.html

Mickes liv har inte blivit förstört. Om man vill peka på könsroller så kan man säga att det är patriarkatet som gör att han kommer undan med det, medan hon får lida för det i all evighet. Eller så är det så enkelt som att han valt att inte vältra sig i media.

Jag såg programmet förresten och märkligt nog så var det ganska roligt och lärorikt. Tänk att en man ejakulerar i en hastighet av 45km/h. Sen är det tv, och saker på tv ska man oftast inte ta på blodigt allvar.

(Såg nu att jag fått länken av Ironical Clan (hur länkar man egentligen så att det ser sådär fint ut? www.ironicalclan.blogspot.com) redan innan jag skrev. Så går det när man inte tror att någon läser)

Jag är en idiot som inte ens kan skriva rätt länk, men nu försöker jag igen då så kanske det blir som det såg ut i mitt huvud också. Ironical Clan Tänk att jag envisas med att krångla till det för mig. När jag orkar så ska jag uppdatera mina lästips också.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sexsåpa

  1. Peterlina skriver:

    Det kanske inte var det här du menade men såhär kanske?

    IronicalClan
    Utan mellanslag dårå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *