Dagens tips

Stoppa fra-lagen.nu har en väldigt pedagogisk bild som förklarar vad det handlar om. Det vore onekligen ett tips för alla som undrar vad vi tjatar om hela tiden. Vilken idiot som helst kan begripa den, jag lovar.

Gå och titta nu och bli inte avskräckt av en massa text. Du behöver inte läsa den ens för att förstå. Så bra är den. Det kan ju vara något för Åkesson, Tolgfors och regeringen som tycker att vi har missförstått. Om så är fallet så är vi knappast de enda som missförstår, för de förstår tydligen inte oss heller. Alternativet är förstås att de förstår, men väljer att inte göra det så att säga, men om jag trodde det så skulle jag ju vara paranoid.

(Jo, jag vet. De flesta av mina läsare har nog sett den, men om det nu är någon som har missat den så..)

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Dagens tips

 1. Olof Bjarnason skriver:

  Ett tips är att lägga upp själva bilden i din bloggpost, det blir lättare för dina läsare då .. Jag har lagt upp den på min – Mikael Nilsson som är bildens skapare sade bara att jag skulle lägga en länk till stoppafralagen.nu så var det ok!

 2. Drottningen skriver:

  Jo, jag borde, men jag orkar inte. Dessutom så förutsätter jag att de gör som jag säger och klickar 😉

 3. Jessika skriver:

  Han Åkesson sätter sig i chatt efter chatt nu för att bevisa varför allt det här är så himla bra. Ge upp liksom, varje gång du öppnar klaffen så blir det bara mer knäppt. Man borde ju veta eller känna i varje fall om man skjuter sig själv i foten varenda dag.

 4. Drottningen skriver:

  jessika: Du är rolig =)

 5. Jenny skriver:

  Den där bilden är riktigt bra, förklarar det många sagt länge, men som Åkesson o Co envist vägrar erkänna. Intrånget i våra personliga liv är på intet sätt ursäktat av det diffusa yttre hotet. Någonsin.

 6. Pingback: drottningsylt » Blog Archive » Förstår du inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.