Vem är du, vem är jag?

Medan jag väntade på att mitt te skulle dra klart gjorde jag ett personlighetstest som jag först hittade hos Mickey och sen hos opassande.

Din personlighetstyp:

Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

Kärriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, SYO-konsulenter, journalister, religionslärare.

Jag vänder mig lite mot det där att tjäna mänskligheten och sen betvivlar jag att jag skulle göra mig särskilt bra som dagisfröken, präst, lärare eller soctant. Faktiskt. Lite väl mycket folk att beblandas med om du frågar mig, men det var ett ganska kul test. Vid närmare eftertanke så vet jag inte hur de valde passande yrken över huvud taget. Tystlåten och pratiga yrken får jag inte riktigt ihop.

Här kan du göra det.

Andra bloggar om: , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

13 svar på Vem är du, vem är jag?

 1. Jag undrar varför inte jag skulle passa som skribent… lite mysko med tanke på att jag skriver mycket.

 2. Miss Decadent skriver:

  Jag gjorde nyss det där testet och fick exakt samma svar som du. Lika barn leka bäst?

 3. Drottningen skriver:

  Blogge: Men vad passar du som enligt testet då? Religionslärare? 😉

  Miss Decadent: ja, det är väl bara för dig att utbilda dig till uska då så kan vi jobba natt på nåt ålderboende i Gävle ihop 😉

 4. Jessika skriver:

  Skicklig skribent är du onekligen.

 5. scaber_nestor skriver:

  Undan för bövelen!!
  Här kommer (tydligen) en tystlåten snut/militär/byggnadsarbetare!!!

 6. enkla z skriver:

  Så’na där tester säger mer om konstruktörerna själva än om testobjekten

 7. Besökaren skriver:

  ”Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

  Kärriärer som skulle kunna passa dig:

  Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.”

  Ja, jo, jag har tydligen valt rätt yrke. Men fy fan vad TRÅKIG jag låter…

 8. Mary skriver:

  Hur som helst är de ganska kul… Förströelse.

 9. Pingback: Dagens nätplåga - jag skall väl inte vara sämre! « Min röst i cyberrymden

 10. morrica skriver:

  Tystlåten, idealistisk, vill tjäna mänskligheten, lojal, vill hjälpa… det är, tror jag testkonstruktören tänker sig, precis den sortens människa som kan tänka sig att ha ett jobb där man har stort ansvar för små individer och får uselt betalt och för evigt får leva med att alla tror att de kan allt om ens yrke, mer än man själv kan, bara för att de själva gått i skolan en gång för femtio år sedan. Därför skulle du, tycker de, passa bra som dagisfröken eller lärare. Tjo, nu testar jag vad de tycker jag ska vara!

 11. Drottningen skriver:

  morrica: Men då passar jag alldeles utmärkt som uska då, de glömde skriva det bara =)

 12. Pingback: Enligt Min Humla » Levande charader

 13. Mia* skriver:

  Haha, jag fick exakt samma resultat som du. Men även om jag tyckte att beskrivningen stämde väldigt väl in på mig tar jag det inte direkt allvarligt, för jag hade precis lika gärna kunna svara tvärtom på alla frågorna. Jag tyckte verkligen att de allra flesta alternativen var exakt likvärdiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.