Shoppingmecka

Har ni besökt Hornbach? Tyskt förstås. Själv tänkte jag Bauhaus när jag såg det, och blev inte så imponerad även om jag trots detta var tvungen att tala om för sambon att vi måste åka dit.

Idag hade vi anledning att göra det dessutom. Man kan säga att det blev en chock. Jag tänkte Bauhaus som sagt, sanningen är.. en stormarknad utan mat, fast på ett bra sätt. De har plantor, verktyg, toaletter, badkar, golv, tavlor, mattor, tapeter, fiskar, kattmat, kakel och krukor i en aldrig sinande mängd. Det fanns så mycket saker så jag hittade ingenting utan gick och såg mig förundrat omkring bland alla dessa saker.

Jag glömde till och med bort att jag lallade iväg från sambon ett tag. Med tanke på hur stort det är så var det ren tur att vi sprang på varandra igen.

Men alltså, jag skulle antagligen kunna lalla omkring där en hel dag och bara peta på saker. De påstår sig vara en byggmarknad, men det är alltså inte sant. Jag menar, vad bygger man med kattmat, akvariefiskar och en gullranka till exempel? Sakmarknad med konstiga priser (jamen… 74:14 t ex..vad är det för pris) skulle jag kalla det.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Shoppingmecka

  1. M skriver:

    vart ligger Hornbach?§

  2. Drottningen skriver:

    ska du åka dit med mig? 😉

  3. Jenny skriver:

    Hm.. var 17 ligger det? Har inte hört talas om det. Låter ju smidigt att man slagit ihop Jula, K-rauta och Djurmagazinet i ett. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *