End of Ben & Jerry

Ja, nu har jag ätit upp den där burken med glass då. Dessvärre så har jag inte ändrat åsikt om den över huvud taget. Den var precis sådär läskig så glass kan bli när den stått framme ett tag för att sen frysas in igen, men när den väl hade tinat så pass mycket att den var mer flytande än fast så märktes det inte.

Nu är ju jag ingen glassmänniska över huvud taget och tyckte mest att den var liksom sliskig, men något som är alldeles fantastiskt med just Ben & Jerry är att den innehåller riktiga saker. Grädde, ägg och smör. Försök hitta något av det i det ordinära glasspaketet.

En annan sak som stör mig lite, men som jag har förstått är en av styrkorna, är dessa konstiga smaker. Jag tycker att det är trist att vanlig vaniljglass tydligen inte är ett alternativ. De gånger jag vill ha glass så är det oftast vaniljglass jag vill ha, gjord på riktiga saker och gärna både kravmärkt och rättvisemärkt. Ben & Jerry som jag köpte var ju rättvisemärkt, och nog fanns det vaniljglass i också, men jag vill ju inte behöva peta bort chokladsakerna.

Nåja, nu har jag provat. Jag förstår fortfarande inte.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till End of Ben & Jerry

 1. Jessika skriver:

  Jag fattade inte heller. Förutom priset.
  Då köper jag hellre nåt lika dyrt men gott.

 2. West skriver:

  Ben & Jerry har visst helt vanlig vaniljglass, jag har ätit den. Och jag tycker precis som du: det var väl inte mycket att hänga i julgranen.

 3. Drottningen skriver:

  west: finns det? då ska jag köpa den när jag vill ha glass. om den är rättvisemärkt då. Jag såg ingen när vi köpte, så jag tog för givet att de bara hade konstiga smaker

 4. Jessika skriver:

  Sia har kravmärkt glass. Vaniljglassen är bra, ännu bättre är Sias Taste of the World.

 5. Nynaeve skriver:

  Lejonet och Björnens Italienska vaniljglass är god. Men om den är märkt med alla roliga symboler du vill ha vet jag inte 😉

 6. Jessika skriver:

  Det roligaste med B&J är namnen. Fossil Fuel var namnet på en (ny) glass. Jag tyckte att det var kul i det här klimatet av miljö.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *