FRAmåt!

Efter att innan sommaren skrikit mig hes över FRA-lagen så kändes det bokstavligen som om luften gick ur mig. Det enda viktiga var FRA samtidigt som jag var gruvligt trött på just detta.

Nu börjar det dra ihop sig till riksdagens öppnande och FRA har inte fallit i glömska under sommaren så som det antagligen var tänkt. Roligt är tycker jag att såna som inte märktes så mycket förut tar mer och mer plats i debatten. Såna som faktiskt vet saker på riktigt, inte såna som jag som anar något lurt, men som antagligen kan bli bortkollrade ganska lätt. Jag är inte särskilt bra på hur kommunikation fungerar och jag är dålig på terminologin som gäller.

I och med att dessa kloka människor klivit fram och talar med Adeln på adelns vis så känns mina inlägg i debatten tämligen meningslösa och dessutom så blir det faktiskt lite tjatigt. Det finns bara ett antal gånger man kan skriva samma sak med olika ord och jag har faktiskt inte mer att säga eftersom man nu har grävt djupare i sörjan och jag känner att det krävs lite mer på fötterna än jag har för att kunna göra detsamma.

Självklart så tycker jag att ni som har möjlighet åka och möta våra riksdagsledamöter efter semestern. Vi vill ju visa att vi har saknat dem och att vi inte har glömt sen sist vi var där. Det var i alla fall en helt fantastisk upplevelse och jag är säker på att det blir minst lika fantastiskt den 16 september! Dessvärre så kan jag inte komma den här gången, men jag ska vara med i tanken.

I övrigt så vill jag rekommendera ett besök på Frapedia där man förutom artiklar även hittar en lista med länkar till de som bloggar om FRA och lite annat smått och gott.

Till sist så finns det trots allt bara en sak att säga angående FRA och FRA-lagen: Gör om, gör rätt!

Nu kanske det verkar som om jag aldrig mer ska skriva om FRA, och det känns förvisso så just nu, men jag kan inte tänka mig annat än att det kommer att gå över. Jag ville bara berätta att jag fortfarande är med, men jag är lite hes så att säga.
Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i Integritet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *