Arga barnet betalar tillbaka

Minnesgoda läsare vet att Arga barnet är ganska slug för att vara så liten och att han har en lysande karriär som spion hos FRA framför sig.

Först var det fjärrkontrollen som ”råkade” försvinna, det roligaste med det är att när han kom på besök nästa gång så tog det inte alls lång tid innan han knatade fram till lådan där han gömt den och blev jättebesviken när han inte hittade den.

Sen var det ju telefonen som han smög med sig hem och som hans mor hittade senare. Det är ju tur att han inte kan räkna än, för då hade han antagligen tagit med den andra telefonen också. Tillfällighet? I think not. Eftersom vi inte ringer någonstans så finns det inga kortnummer inlagda och antagligen inga uppringda nummer heller, men det var ju ett bra försök.

I lördags hade vi Arga barnet med föräldrar på besök igen. Denna gång plockade jag undan fjärrkontrollerna och telefonen direkt, vilket gjorde honom ganska sur. I gengäld stoppade han in allt han kunde hitta i tvättmaskinen. Bollar.. matskålar..

Vi kände oss ganska nöjda när de åkte, för vi hade fått tillbaka den försvunna telefonen och våra fjärrkontroller var säkert undanlagda.

Någon dag efter hittar jag en liten blå ask med kex i tvätthinken. Idag hittade jag ett paket russin i en blomkruka.

Är detta mutor?

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Arga barnet betalar tillbaka

 1. Joshua_Tree skriver:

  Det kan vara mikrofoner i de där paketen. Därför gör vi bäst i att kommunicera i textform. (Varför kommer jag att tänka på Stewie?)

 2. Drottningen skriver:

  hahaha.. naturligtvis

 3. M skriver:

  Jag skrattar så jag gråter

 4. Drottningen skriver:

  M: Du kan hälsa honom att vi har kommit på honom nu

 5. Jenny skriver:

  Det där barnet… måste vara minst lika roande som enerverande! 🙂

 6. Jessika skriver:

  Han har ju åtminstone inte lärt sig, än, hur man kånkar in en katt, stoppar in den i tvättmaskinen och trycker på tvättprogrammet tillika on 😉 😉 😉 ;).

 7. Drottningen skriver:

  Jessika: Han har visst lärt sig att ställa in tvättprogrammet, han har inte hunit till startknappen än bara och kan inte stänga luckan. Och katterna har vett att akta sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.