Lämna Manne ifred

I dagens Slaskonbladet (pappersupplagan) kan man läsa om den kortaste deltagaren i Big brothers historia. Han heter Manne och är 141 cm lång och tillhör således den kortväxta skaran. Jag tänker vara så politiskt jävla korrekt att jag inte använder D-ordet här.

Tydligen har denne Manne då blivit tillfrågad av BB-redaktionen om han vill vara med, på grund av sin fantastiska personlighet naturligtvis och inget annat, och han ställer tydligen gladeligen upp och man kan ju tycka att allt skulle vara frid och fröjd då. (fast jag kan inte låta bli att undra vad alla de 20 000 som sökte egentligen tycker om att vissa handplockas och andra får skriva brev/spela in taffliga försök att verka unika på video och ändå inte få en chans)

Helt fel.

Föreningen för kortvuxna, FKV, är nämligen väldigt upprörda över det här och hotar programmet med en anmälan, oklart om vad de ska anmälas för dock, och tänker sätta programmet under hårdbevakning.

”- Om han på minsta lilla vis framställs felaktigt anmäler vi direkt” säger Rune Larsson som är medlem.

Framställs felaktigt hur då? Som pantad? Well, Manne kanske är dum i huvudet, eller inte. Hur som helst så lär det inte ha med hans längd att göra. Är de rädda för att de andra deltagarna ska göra narr av honom? Ställa dumma frågor? Göra grimaser bakom hans rygg? Det lär i så fall säga mer om dem än om honom.

Jag förstår allvarligt talat inte hur han ska kunna framställas felaktigt så att FKV ska behöva ingripa. Enligt Slaskonbladet vill inte Manne leva i en skyddad värld så varför ska han räddas och från vad?

Finns det någon förening för silikonbimbos som framställs fealaktigt i media också?

För övrigt så var det inte ens Linda Rosing som knullade först i BB-huset utan Marie Picasso året innan. Någon som hört henne beklaga sig över det de senaste åren? Buhu

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *