Skogsmulle

Jag har varit i skogen idag, så nu vet skogarna runt Gnesta precis vad Drottningen tycker om hala stockar, myggor, älgbajs, myror, brist på kantareller, getingar och spindelväv. Allt ompacketerat av svordomar och könsord.

Belöningen blev typ 7 kantareller, tusen lingon som jag inte vet vad jag ska göra med, lika många blåbär och mycket trolig träningsvärk när jag vaknar.

Jag har tydligen genomgått en personlighetsförändring på semestern eftersom det numera ingår ett par gummistövlar i min skogarderob och jag tydligen tycker att det finns en mening i att stolpa omkring i skogen med en hink och se ut som en underbetald polsk bärplockare.

Så här länge har jag inte varit ute i ett svep på säkert tio år. Min kropp kommer när som helst drabbas av posttraumatisk stress och bjuda på en lunginflammation. Man kan inte mucka hur mycket som helst med kroppen utan att få fan för det.

Dessutom är jag övertygad om att jag har hundra fästingar i håret och när jag vaknar i morgon är jag antagligen förlamad.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Skogsmulle

 1. morrica skriver:

  Om du nu mot alla odds inte är förlamad tycker jag du ska ta och koka dig lite trevlig pannkakssylt på dina lingon och blåbär. Skär ner ett grönt surt eländigt äpple i sylten så blir den trevligt fast också. Prova, det är enkelt, och man känner sig otroligt duktig när man langar fram sin egen hemkokta handplockade sylt!

 2. Jenny skriver:

  Det där låter… lite bökigt. 🙂 Gå oftare, njut mer- så slipper det bli så traumatiskt. 😀

 3. Drottningen skriver:

  morrica: pannkakssylt? njae.. jag är skeptisk. Jag ska nog frysa in i lämpliga portioner för att göra smoothies. Eller s får Josh göra paj!

  Jenny: men det är ju så bökigt? 😉

 4. Jessika skriver:

  Blåbär + hallon = drottningsylt 🙂
  Lingon lingonsylt

  Apropå katter och hundar, titta på det här, lite kul.

 5. Jessika skriver:

  Ta syltsocker. Skitenkelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.