One week

Har du sett reklamen? Den har gått på tv ett tag och jag skrockar av förtjusning varenda gång. Om jag inte visste att produkten faktiskt fanns så skulle jag ju tro att det var ett skämt, och då blir det ju bara ännu roligare.

One week är förstås inte en bantningsprodukt, det är ett program som renar din kropp och som med rätt kost och motion kan göra att du tappar mellan ett och tre kilo i veckan.

Gulligt va? Och i tvreklamen ser man nog till att just det där med kost och motion liksom bara glimtar till, medan tjejen i bikini är tillräckligt intressant för att ägna halv reklamfilmen till.

Det är bara det att utan one week, men med rätt kost och motion så kan du också gå ner ett kilo i veckan. Fiffigt va? Det finns faktiskt inga genvägar. Jag kan tänka mig att det är lite som att sluta röka. Man vet vad man måste göra, men man hittar alltid på ursäkter och är villig att prova vad som helst, bara man slipper ta ansvar själv. Det brukar sluta med att man antingen har svällt upp lite till eller röker mer än man gjorde innan.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på One week

 1. drf skriver:

  Bah, sånt där humbug. Jag läste minsann i Aftonbladet att man kan gå ner 30 kilo i veckan genom att äta enbart kött och potatis. SÅ DET SÅ.

 2. Drottningen skriver:

  nääääää! nu hittar du på

 3. Onr skriver:

  30 kg? hahaha vilken skojare!!! menar du 3 kg??

 4. Typoopie skriver:

  Tänkte de inte att man borde ha liknande personer i alla fall om man ska fejka före/efter bilder? >_

 5. Ziggy skriver:

  Om det står i Aftonbladet är det sant.
  Det lovar min mormor..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.