Mer kärlek

För ett tag sen så fick vi i uppdrag av Mymlan att fylla bloggosfären med kärlek och då valde jag ju en låt med Prince som det inte fanns någon video till. Hur bra låten nu är så blir det sådär halvroligt när man inte kan lyssna på den och eftersom även Emma utmanade mig så tar jag en låt till.

Det här är en låt från mina ungdoms dagar kan man säga. Vi kan nöja oss med det.

Juan Luis Guerra har varit i Sverige och spelat för första gången. Jag hade ingen aning och det var väl lika bra eftersom jag säkert jobbade just den kvällen och hade säkert bara varit trångt och jobbigt ändå.

Vi talar latinos här, vi talar hjärta och smärta och man känner sig som en urvriden disktrasa efteråt, så jag besparar er videon. Men låten! Jo, jag vet, jag hade kunnat välja något som ni känner till, som ni kunde hålla med om eller så, men jag vill hellre dela med mig av sånt jag inte tror att ni känner till.

Smaka på titeln: Burbujas de amor (bubblor av kärlek)

Smörigare än så här blir jag inte.

Andra bloggar om: , , ,

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

9 svar på Mer kärlek

 1. mymlan skriver:

  Nädu. 😉 Smörigare än så blir det fan inte…

 2. Jessika skriver:

  Apropå nåt helt annat. Du talar väl om om katterna slutar vara fobiska för dammsugaren? Jag menar helt och håller 😉 🙂
  Och jag håller med Mymlan.

 3. Drottningen skriver:

  Ähhh… ni sitter säkert och tittar på romantiska komedier och skit när ingen ser =P

  (jessika: jag tror aldrig de kommer sluta vara fobiska, de är skadade för livet;)

 4. Jessika skriver:

  Och allt p g a en grön jävla dammsugare som inte ens sög upp nåt damm 😉
  Och du skulle bara veta vad för smörigt jag tittar på på teve!!! 😉

 5. Jessika skriver:

  Senaste filmen jag såg var Vantage point. Skitfilm.

 6. Jenny skriver:

  Smörigt.. men väldigt trivsam låt. 🙂

 7. lisa skriver:

  Smörigt? Nja, vackert, varmt, stringent, snarare! Onordiskt och oironiskt? Ja! I love!

 8. ebbe skriver:

  vad är kääärleeek
  och man skall älska varaaandra

  men bäst är min ölskling du är som en ros

  ec-

 9. ebbe skriver:

  vad är kääärleeek
  man skall älska varaaandra
  men bäst är
  min älskling du är som en ros

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *