Livsprioriteringar

Jag har tydligen börjat att sova igen. Efter att ha sovit som jag brukar de senaste tre dygnen i alla fall så vågar jag nästan tro på det dessutom. Inte nog med att jag sover mina tio timmar på raken så att jag nästan håller på att pinka på mig när jag vaknar, jag lägger mig i soffan helt ogenerat och trynar lite när som helst, bara för att jag kan. Somliga skulle säga att det är slöseri med tid, med livet rentav, men jag njuter av varenda sekund.

I soffan är det jag och Lilla katten som trynar ikapp. Han som en klubbad säl och jag precis i gränslandet mellan vaket och sömn. Det är det bästa, att veta att man nästan sover och njuta fullt ut av det eftersom man inte har någon tid att passa. Precis den känslan som man blir stressad av när klockan står på ringning.

I sängen är det jag och Arga katten och vi sover så mycket och hårt som vi bara kan, nu med dubbla täcken eftersom jag tydligen är den enda som har märkt att det inte har varit sommar på länge. Två täcken, tusen kuddar och fyra katter!

Så därför har jag inte tid med så mycket annat. Det gäller ju att prioritera och ett dygn har bara 24 timmar.

Ja, jag måste läsa lite böcker också. Fullt upp alltså.

Andra bloggar om: , , , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Livsprioriteringar

 1. Jessika skriver:

  Aaaaah, njutning, många kuddar! Och soooova!
  Känner mig som sir vääässss ibland, bara nattmössan saknas.
  Och som sagt, böcker måste läsas, tupplurar genomföras, kuddar uppuffas.

  (är du fortfarande rökfri eller gav du upp?)

 2. Drottningen skriver:

  ähhh… gett upp har jag inte

 3. Jessika skriver:

  det är ju bra… sov vidare! Du har säkert snott en del av MIN sömn för jag sover knappt alls… Du, J, fyra katter, en massa kuddar, dubbla täcken, det är ju bra att ingen trillar ur sängen, det kan ju bli lite trångt liksom 😉

 4. Drottningen skriver:

  J jobbar natt så vi har massor med plats =) Annars är vi mycket flexibla, det fanns en tid när vi delade på en 90-säng. Det var.. trångt. Jag kan omöjligt ha tagit din sömn om det inte är så att du sovit ovanligt mycket och gott den senaste månaden, annars har jag bara blivit mig själv igen
  Och jag har faktiskt ramlat ur dubbelsängen en gång. Det gjorde ont. Tack och lov så var det många år sen, jag har lugnat ner mig sen dess

 5. drf skriver:

  Åh, det finns inget bättre än att ligga och drifta mellan vaket och drömtillstånd, gradvis känna kroppen falla bort, och samtidigt ha en spinnande varm katt tryckt intill sig, och det är definitivt skönast i soffan. 🙂

 6. Jessika skriver:

  Näe, då är du inte min sömntjuv 😉
  Jag vill också kunna ha katter 🙁 (allergisk)

 7. Jessika skriver:

  Och en 90cm säng för två?? jag har en 120 för mig själv… utan katter 😉

 8. Nynaeve skriver:

  Min katt drar när jag somnar. I alla fall om jag somnar i soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *