Mer porr åt bögarna

Man skulle kunna tro att någon skulle sakna mig lite när jag försvann sådär, men tydligen inte. Hade jag varit lite mer ego hade jag kanske blivit upprörd.

Jag har dock inte haft brist på idéer, bara brist på ork.

En sak som jag har funderat över ett tag är porr. Sen något halvår tillbaka har vi canal+ hemma och vid midnatt och typ skitlänge visar de porr, en fulporrfilm och en finporrfilm (i den ena zoomar man in fjaset, i den andra får man visualisera själv) varenda kväll. 7 nätter i veckan visar de alltså typ 3 timmar porr!

Man kan tycka vad man vill om porr, personligen så går jag inte igång särskilt mycket på det och zappar alltså förbi, dessutom verkar det vara lite tjatigt. En kille åt gången som drar över en eller flera tjejer som dessutom slaskar på varandra. I ett fåtal fall ser tuttarna riktigt äkta ut, dvs de rör på sig när tjejen hoppar omkring och skriker.

Nåja, det märkliga med all den här porren är att det visas ingen homoporr. Alls. Eller ja, tekniskt sett skulle man väl kunna kalla det homoporr när tjejerna slaskar på varandra och leker med diverse knorkformade föremål, men efter vad jag förstår så funkar det inte riktigt för flatorna och det är knappast riktat till dem heller och män som slaskar på varandra har jag inte sett röken av under det här halvåret eller vad det kan vara som vi haft kanalerna.

Tydligen så är bögporr rätt äckligt enligt heterosexuella män, och de räknas antagligen som målgrupp för midnattstv på canal+, och jag säger ingenting om det heller. Man får tycka precis vad man vill om det mesta, men i det ligger också att låta andra tycka vad de vill också.

3 timmar porr per dygn, 7 dagar i veckan blir 21 timmar porr. Heteroporr för män that is. (och en del kvinnor antar jag.)

Vi har ju ganska brett tvutbud överlag sådär, och det är så jävla politiskt korrekt att vi till och med låter homos vara med just för att de är homos och det är så gulligt och det ska finnas något för alla yadayadayada, men skrapar man lite på ytan så finns det liksom ingen substans. Homos, särskilt män är alltid rätt fjolliga och vet allt om hudvård/mode och flatorna är alltid manhaftiga tokfeminister. Homos som lever sina liv som vilka heteros som helst förutom när det gäller vem de drar in i sängkammaren ser vi inte röken av.

Nu tappade jag tråden. Det jag är ute efter är mer homoporr på tv. Inte för att jag ska titta på den mer än att jag antagligen zappar förbi den också utan för att det finns rätt många homos (antagligen fler än som tittar på den dagliga dokusåpan, men den visas ju ”för att folk vill ha den”) och ganska mycket porr på tv, så kan heteromannen tänka sig att kanske överlåta en kväll i veckan till bögarna? Onsdagen till exempel, och då kan han kanske läsa en bok istället för att runka ikapp med avsugningarna på tv. Det finns ändå 18 timmar porr kvar att leka med och om det känns äckligt med homporren så behöver man inte titta.

Dels så skulle heteromannen kanske få lite mer förståelse för alla kvinnor som inte alls förstår porren och som rentav tycker att det är ganska äckligt att se en kvinna skrika som en gris när hon blir påsatt av 3 män och bögarna blir antagligen glada också.

Och så tog vi ännu ett steg mot jämlikhet. Bara sådär. Det gäller 3 timmar i veckan, 6 om vi slår på stort och ger flatorna 3 timmar också. (jag tog inte med dem eftersom det tekniskt sett förekommer tjejsex i heterofilmerna)

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mer porr åt bögarna

  1. Anonymous skriver:

    Bokmalstips: http://www.bokrean.nu samlar alla reaböcker på en sajt, och visar alla priserna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *