Det är inte du som bestämmer

Pissnissen har abstinens. Ryktet säger att han igår (eller om det var i förrgår) var ute och rökte tre gånger. Själv. Jag börjar förstå varför.

I morse vaknade jag strax efter 7 och den senaste timmen i alla fall har Pissnissen smugit omkring i närheten av balkongdörren. Först sätter han sig, vänder sig om och ser lidande ut för att sen gnälla olyckligt. Nej! säger jag, för jag vill inte ens gå ut. Fattar ni? Om vi ska gå ut så ska jag åtminstone vilja och det är jag som bestämmer och inte kattkräket.

Så han gnäller lite till då. Gnällande olyckliga katter är svårt, och så den där blicken! Han ser ut som om jag har sparkat honom när han bara ville gosa.

När jag skrikit nej och att jag inte vill tillräckligt många gånger, det vill säga så många gånger att jag funderar på att hämta skjuten så lommar han iväg. Om han kunde peta in svansen mellan bakbenen så skulle han göra det. Livet är verkligen eländigt.

Sen börjar det om. Det kan driva vem som helst till vansinne.

Andra bloggar om: , , , ,

Det här inlägget postades i Katter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Det är inte du som bestämmer

 1. Jenny skriver:

  Hm, känner igen det där. Vår hankatt har samma beteende. Han vill också gå ut på balkongen. När vi inte vill.

 2. 1. Vad är ”hämta skjuten”???
  2. Kan han inte gå ut själv på balkongen då? Måste du vara med? (Jag vet ju inte alls hur det ser ut förstås) Näta in hela skiten kanske?

 3. Drottningen skriver:

  1. en vattenspruta

  2. Jo, den är ju innätad (inte hela vägen upp dock) , men han ska ju äta upp mina planteringar också. Som iofs inte är så snygga, men definitivt uppkräkbara. Inomhus naturligtvis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *