Drottningen goes tant

När jag ändå tydligen blivit akut tant med småkrämpor så kan jag ju lika gärna leva ut det ordentligt. Inte nog med att jag kokar saft en fredagseftermiddag, jag kroknade dessutom innan midnatt och vaknade av ena axeln värkte. Däremot verkar mitt rassel från igår ha försvunnit nästan helt, eller hoppat in i axeln då.

Eftersom det konstant känns som om armen dinglar omkring och sitter fast med axeln i två taniga senor och det inte spelar någon roll hur jag sitter eller ligger har jag nu övergått till att bemästra det hela med knark. Självklart så är det bara fegisar som tar till värktabletter, men just nu är jag faktiskt lite matt av att ha ont (det skulle vara mycket bättre om jag bara kunde klippa av armen helt och låta den sköta sig själv) och jag vet ju att det är lätt hänt att man får ont för att man spänner sig, och sen spänner man sig för att man har ont och så blir det en ond cirkel.

Om jag hade något att skylla på så skulle det ju vara mycket coolare. Något i stil med att jag sågade ner en stor ek eller jag räddade en ko ur en kvicksilvergrop vore ju häftigt. Nu var det ju så att jag ramlade omkull i sängen, läste i typ tre minuter och sen sov jag för att vakna med en obrukbar axel. Jag har alltså sovit sönder den. Jävligt coolt. Och tantigt. Det är bara en tidsfråga innan jag bryter höftleden när jag reser mig för snabbt.

Jag mår naturligtvis hemskt dåligt över att jag är skadad så att jag inte kan göra någon direkt nytta idag.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Det här inlägget postades i personligt. Bokmärk permalänken.

11 kommentarer till Drottningen goes tant

 1. Usch, jag har också en arm jag skulle vilja amputera. Vi kanske skulle träffas över en såg!

 2. MsGarbo skriver:

  Jag tror att kvicksilvergropar inte förbättrar trasiga armar, så jag tror det är bra för både kor och drottningar att undvika dem.

 3. Drottningen skriver:

  MsGarbo: Håna mig bara. Jag hade ont och tänkte inte klart, okej =P

 4. Jessika skriver:

  Ja, men ta några värktabletter då!!!

 5. Jessika skriver:

  ”Håna mig, stånga mig, hoppa på mig!!!!” direkt ur julkalendern 😉 😉

 6. Drottningen skriver:

  Jessika: Jag gjorde ju det. Tänk vad alla ska bråka på sjuka människor 😉

 7. Jessika skriver:

  Okej då 🙂
  Hoppas det känns bättre! Ledvärk är pissigt.

 8. Drottningen skriver:

  Är det vad jag har? Jag gissade på typ muskelinflammation eller så. Hur som helst så är det bättre nu, så allt som behövdes var tydligen värme, vila och lite tycka synd om sig själv. En rätt bra kur till rätt mycket faktiskt.

 9. Jessika skriver:

  Yup, man kan lägga till lite choklad också så blir det verkligen okej 🙂

 10. Drottningen skriver:

  du och din chåkla…

 11. Jessika skriver:

  Har man inga katter man kan drapera så får man nöja sig med choklad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *